Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomalé spojení s routrem

Dobrý den, mám připojení od O2, které mi až donedávna fungovalo bez problémů. Problémy se začaly vyskytovat poté, co v naší obci začali často vypínat elektřinu kvůli opravám (avšak nevím jestli to může na to mít nějaký vliv).Zpočátku mi například nešel internet vůbec, ale po čase se zase "rozjel", tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Až teď to zůstalo natrvalo. V podstatě mám podobný problém jako tento uživatel: http://pc.poradna.net/q/view/420535-zahada-po-par- dnech-provozu-pomale-spojeni-s-routerem jen s tím rozdílem, že jsem zkoušel připojení i na jiném PC a beze změn.Co se týče rad, které tam jsou napsané, vše jsem udělal-> restartoval router,počítač jsem pročistil antivirem i SuperAntiSpyware, ale nepomohlo to. Za odpovědi předem Děkuji.

Předmět Autor Datum
vypínání elektřiny - tj. přechodové jevy co přitom vznikají - může mít vliv na životnost jak napájec…
lední brtník 06.09.2010 22:26
lední brtník
Mluvíš o routeru nebo je to modem. Pokud router, připoj PC přímo na modem. A když bude závada pokrač…
OtaDrak 07.09.2010 07:48
OtaDrak
Tak problém je vyřešen. Koupil jsem nový router a vše funguje jak má. Děkuji za rady. Mějte se a ješ… poslední
Honza.5555 10.09.2010 11:53
Honza.5555

vypínání elektřiny - tj. přechodové jevy co přitom vznikají - může mít vliv na životnost jak napájecích zdrojů tak připojené elektroniky. jak moc, těžko říct. velikost poruchy (zákmit přepětí) odhadnout nejde.
vyzkoušet jiný napájecí adaptér (na stejné napětí, stejnou polaritu na výstupu, pro podobnou zátěž) - a doufat že router to přežil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru