Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalé spuštění služby po spuštění Windows

jsou 3 PC konstruktérů v 1 síti s pevnými neveřejnými adresami.
Všechny win7 64 bit.
Na všech PC je Solid Edge 4, který si při spuštění sáhne na 1 z nich, kde běží Licenční manager se licencí pro 3 usery.
Pokud tento PC není zapnutý, nahlásí SE že je nelegální a nespustí se. Pokud je zapnutý, spustí se SE bez jakýchkoli hlášek a zdržování.

Tedy takhle to bylo ještě před asi 3-mi týdny. Přes 2 měsíce to šlapalo bez problémů.
Teď ale je spuštění služby "Flexim licence manager" tak pomalé, že se většinou ani nespustí.
když dám do Služeb k této Flexim lm spouštět Automaticky se zpožděním, tak se spustí ale až tak 30vteřin potom, co už se s Win už dá normálně dělat.
Dokud tam bylo nastaveno bez zpoždění, objevovaly se v prohlížeči událostí hlášky:

zdroj: WMI ID události 10
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

zdroj: SydebySyde ID události 33
Generování kontextu aktivace pro C:\Program Files\Solid Edge ST4\Program\win32\MFC80.DLL se nezdařilo. Závislé sestavení Microsoft.VC80.MFCLOC,processorArchitecture="x86", publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",ver sion="8.0.50608.0" nelze najít. Podrobnější diagnostické údaje získáte pomocí programu sxstrace.exe.

při zpožděném spuštění je tam hláška WMI ID události 10
a další upozornění

zdroj: WMI ID události 63
s několika variantami popisu

A provider, CommandLineEventConsumer, has been registered in the Windows Management Instrumentation namespace root\subscription to use the LocalSystem account. This account is privileged and the provider may cause a security violation if it does not correctly impersonate user requests.

A provider, LogFileEventConsumer, has been registered in the Windows Management Instrumentation namespace root\subscription to use the LocalSystem account. This account is privileged and the provider may cause a security violation if it does not correctly impersonate user requests.

A provider, ActiveScriptEventConsumer, has been registered in the Windows Management Instrumentation namespace root\subscription to use the LocalSystem account. This account is privileged and the provider may cause a security violation if it does not correctly impersonate user requests.

A provider, HiPerfCooker_v1, has been registered in the Windows Management Instrumentation namespace Root\WMI to use the LocalSystem account. This account is privileged and the provider may cause a security violation if it does not correctly impersonate user requests.

Zavirované to snad není. Je tam AVG IS a nenašel nic. SAS našel jen pár cookies

Předmět Autor Datum
instaloval si tam servicepack alebo nejake zaplaty? Skusil si nainstalovat vsetky aktualne zaplaty?…
MM.. 30.04.2012 17:18
MM..
Ta druha hlaska bude asi tym ze nejaky srandista odinstaloval nejaky SW a s nim odinstaloval aj MFC8… poslední
MM.. 30.04.2012 17:19
MM..

instaloval si tam servicepack alebo nejake zaplaty? Skusil si nainstalovat vsetky aktualne zaplaty? (start-windows update)

Ta prva udalsot bdue asi toto 2545227 nieco tam nema opravnenia bud to sposobuje samotny SP1 alebo nejake ine beziace srandotvorne SW...
Ked uz pisem o srandotvornych SW, treba skusit aj vypnut antivirak.

Ta druha hlaska bude asi tym ze nejaky srandista odinstaloval nejaky SW a s nim odinstaloval aj MFC80, co je sucast Visual C++ runtime 2008 alebo tak nejak (niekde v rozmedzi 2006-2010 :D) Mozes skusit preinstalovat (vsetky Visual C runtime su na webe MS, P.S. alebo skus preinstalovat ten licence manager on to zas nainstaluje)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru