Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc při výběru barevné laserové tiskárny

Zdravím,
ačkoliv to není aktuální, rád bych měl o trošku více jasno před možným výběrem barevné laserové tiskárny pro potřeby středního podniku.

V současnosti máme pouze Ricoh 1035ku černobílou, se kterou jsme spokojeni a několik HPcek (1010-1200ky).
V zájmu optimalizace nákladů si myslím, že bude vhodné tyto ekonomicky neefektivní tiskárny odsunout na druhou kolej a zavést nějakou centrální laserovku.
Požadavky:
měs. objem cca 5-10 000 stran (čb), cca 500 stran barevně
formát: A3
Scanner

Mate nejake zkusenosti s takovou tiskarnou? (porizovacka 80-150k) .. předpokládám, ze by se investice do takove tiskarny vratila pomerne brzy, kdyz vemu cenu tisku / objem.

Předmět Autor Datum
Mam dobre skusenosti so Samsungom ale uz sa nevyraba ten typ a nove som neskusal;o).
fleg 04.10.2007 13:16
fleg
Tiskárna nebo kopírka? Zařízení se skenerem se už obvykle nenazývá "tiskárna". Pokud jste spokojeni… poslední
Kurt 04.10.2007 13:35
Kurt

Tiskárna nebo kopírka?
Zařízení se skenerem se už obvykle nenazývá "tiskárna". Pokud jste spokojeni s tím Ricohem, tak má v nabídce třeba Aficio MP C2500 (resp. Aficio MP C3000) - http://www.ricoh.cz/index.php?options=submenuproduk ty&products=219
jinak třeba Minolty dělají bizhub C252 - opět kopírka (copy/scan/print), řekl bych, že požadavky splňuje (máme ji ve firmě). http://www.msdbrno.cz/prodej-a-servis/prehled-produ ktu/barevna-multifuncni-zarizeni/bizhub-c252/
Ale tohle závisí taky na servisním zajištění, kopírku nepotáhneš nikam do servisu, jde o to, kde bude zařízení nainstalováno a kdo se bude o servis starat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru