Avatar uživatele
fira

A zase jsou tu odpady…

Není to tak dlouho co tu na pořadu dne byl komunální odpad a jeho třídění.Co by jste dělali na mém místě?Přijeli popeláři naložili kontejner se směsným odpadem a proto že u nás jsou kontejnery za domem a není na ně vidět tak sesypali všechno dohromady.Plas­ty,sklo i to ostatní.Já jim povídám ,chlapy co to děláte že sypete všechno dohromady?A oni na to.Starej se o sebe abys nepřišel k úrazu panáčku.Oni 3 já sám.Svědek žádný.Tak jsem raději zmlkl a šel.Nebojím se ale hrdina taky nejsem.Jak by jste se zachovali vy?A má cenu třídit když jiní to sesypou dohromady a na skládku se málokdo z nás dostane aby se přesvědčil na vlastní oči co se s tím děje dál.Děkuji za odpovědi.
Doplňuji:
Tak že si obléknu reflexní vestu zavřu oči a půjdu domů.Snad mě nic nepřejede ale budu mít pocit že jsem udělal pro zeměkouli maximum.To je tedy představa.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: fira

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, kapka, Bunnik, anonym před 5011 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

taky jsem nepochopila proč máme na ulici tři popelnice jednu na sklo,druhou na plast,třetí na běžný odpad,přijedou popeláři a vše sesypou do jednoho vozu,a nikdy jsem se jich nestihla zeptat určitě by mi odpověděli jako vám

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Toruk

Pondělí: zdaleka nejde jen o ekonomickou stránku věci, ale i o to, abychom pod zemí (když by se tam odpad zakopal) neskladovali nepořádek… tuny nepořádku, neboli bordel. Co když na tom místě zahrabaného odpadu bude v budoucnu chtít někdo stavět dům? Udělá díru pro základy a sklep a co vykope? A kam to dá? Zakope zase opodál. A další věc, skládka odpadu znečišťuje i spodní vody. Kdo by pil vodu, do které prosakuje skládka.

Fira: zkus se poptat, jestli i sousedi mají podobnou zkušenost, pokud ano, můžete sepsat hromadnou stížnost řediteli té odpadové firmy. Pak by žádný „úraz“ nehrozil. Kdyby to nepomohlo, tak napsat starostovi atd.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

Fira objevil ameriku. Třikrát hurá!!!
to už tu dávno bylo a nic se s tím nedělá. Když to nesesypou v místě odvozu, tak na skládce, kde je míň očí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Fikcia:
asi to urobili kvôli zvýšeniu zamestnanosti. Na smetisku majú zamestnané „Popolušky“ a tie potom to znova rozdeľujú. A hneď máme po nezamestnanosti. 🙂
Však to občan zaplatí…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pondělí

co já vím,tak v česku spadly ceny za plasty a sklo,tak se to nevyplatí skladovat zvlášť,levnější je to odvést a zahrabat dohromady

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lilibou

myslím že trídit odpady má cenu..alespoň pro váš dobrý pocit..to že už to ti popeláři zase všechno naháží na jednu hromadu,to at si řesí nekde jinde..my to asi neovlivníme..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Co je zkusit nafotit a poslat na příslušná místa? Event. nějaký videosnímek.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek