Avatar uživatele
zjentek

Pomohlo Vám „prezidentství“ M. Zemana lépe pochopit jeho osobnost?

Mně se jeví, za těch 5let se jednoznačně potvrdilo, že kmotr Mrázek měl tehdy s tou tlačenkou absolutní pravdu. Kdo by to byl řekl. Opět se potvrdilo, že na každým šprotu je pravdy trochtu.

Pomohlo Vám to? ;)

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ušel ventil před 2283 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

Ano, je to človek, ktorý sa nebojí povedať svoj názor. A to mnohých trápi, radšej by od neho počuli svoj názor. Ale akým bol „za mladi“, takým je aj v dôchodcovskom veku, bez ohľadu na spoločenskopo­litické postavenie.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ušel ventil

Zeman se za svoje názory nestydí , i když některé jsou i špatné , ale pořád lepší tento prezident (aspoň mají na hradě veselo )
než člověk slizký jako had a ještě k tomu bez absolutní politické zkušenosti a papouškující názory ožralého Kalouska a vhodný jen pro líné povaleče z pražských kaváren .

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Zemanovo funkční období v roli prezidenta mi rozhodně umožnilo pochopit že jeho charakter je téměř neslučitelný s jakoukoliv konstruktivní diskusí.
Zemanovi by lépe než v roli presidenta bylo v roli novináře který čas od času někoho spraží svým příkrým článkem ale už nemusí přemýšlet nad tím, jak by to sám dělal lépe.
Kdybych chtěl na hradě pomateného staříka bez jakékoliv vize do budoucnosti, která by se dala označit budoucností prosperující země, pak bych dal
Zemanovi hlas. Ale je celkem logické, že přesně o to nestojím. Chtěl bych ale aby hrad nebyl už jenom národním cirkusem a místem odkud létají do zahraničí urážky a bonmoty zatímco pro pochvalu si hlava státu musí téměř výhradně jezdit jen do zemí, kde už o konstruktivní přístup nikdo nestojí a kde vůbec slovo demokracie je považováno za téměř vulgární. Rozhodně už je čas na změnu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
dalibory

no já jsem se pěkně zasmál za dobu jeho prezidentování :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek