Avatar uživatele
Kikus200*

Pomozte prosím! :O

Ahoj, potřebuji pomoc, ohledně malého kotěte a rodičů. Dnes mi přišla kámoška do školy celá ubrečená, že jí někdo přejel kočičku. A ta kočička, kterou jí přejeli, tak má dvě koťátka, kterým bude 1 měsíc, a ona neví kam je dát. Jedno už je možná zabraný, ale to druhý bych si chtěla vzít já, jenže nevím, jak přemluvit rodiče, aby jsem si ho mohla vzít. PROSÍM PORAĎTE MI NĚKDO. JE TO NALÉHAVÉ. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4330 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Kikus, toto je naléhavé hlavně pro Tebe, jinak se to určitě v klidu vyřeší. To se neboj. Je mi divné, že kamarádka, která o kočičku přišla, si nechce nechat alespoň 1 koťátko.
Chápu, že chceš mít svého mazlíčka. Také mi děti chtěly svého času z domu udělat ZOO.
Nepanikař a normálně to mamince řekni. Vysvětli jí, že bys to koťě moc ráda měla a starala se o ně. Uvědom si ale, že ta starost bude trvalá. Pokud Ti kotě maminka dovolí, tak nejspíš na to „kývne“ i tatínek.
Když rodiče budou mít proti tomu námitky, tak se snaž pochopit, že mají pro své rozhodnutí důvody.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

Mačka je čistotná, prítulná, nevyžaduje toľko pozornosti ako pes (netreba ju cvičiť, ale venovať sa jej áno, hrať sa s ňou, najmä mačaťom), je osobnosť.
Na druhej strane sa musíte starať o „piesok“ (mačacie WC), negatívom je i „brúsenie“ si pazúrov (sú na to „hračky“ pre mačky, ktoré mačky ignorujú), pre niekoho možno špecifická „vôňa“ mačky, prípadne alergia na chlpy (iní zasa tvrdia, že mačací kožúšok pôsobí liečivo).

Ja by som bol za, prečo nie.
Doporučujem časom vykastrovať.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Elile

Pokud to zvíře rodiče nechtěj, tak ti ho prostě nedovolej, ale znám tu situaci až mooc dobře.. Třeba jim vysvětli jak bys ses o něj mohla dobre starat a tak.. Prostě a logicky na ně udělej dojem, nebo je něčím potěš.. Držím palce..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
arygnoc

ocko:

tak toto sa mi páčilo najviac:

Pokud Ti kotě maminka dovolí, tak nejspíš na to „kývne“ i tatínek.

:))

před 4330 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zvířata