Avatar uživatele
JanaViki

Pomozte vybrat správný tablet pro mě:D

Ahoj :) budu si kupovat tablet, ale nevím jaký a hlavně aby splňoval nějaké mé požadavky: webka, přístup k internetu, cena kolem 5000 (nechci ty úplně nejlepší za 10.000 přijde mi to zbytečné)
neznáte někdo nějaký? :D a je dobrý tento http://www.zbo­zi.cz/vyrobek/sam­sung-galaxy-tab-2-7-0/ ? :)

Zajímavá 0 před 4055 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Supercom

Myslim, ze tento je dobry. Kamos si presne tenhle kupoval ale asi za 11 000. Ja osobne si myslim, ze tablety pod 7 000 (nic ve zlim) jsou asi tak na vyhozeni z okna. Vetsinou nemaji tak dobre funkce a lehko se opotrebuji. Takze bych koupil aspon tak za 7000. :) Kazdopadne pokud maji cenu 5–10 000 tak bych koupil neco mezi asi tak za 6–6 500. Na internetu nekupuji moc levne a ani moc draze. :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bedy

A opravdu chcete tablet? nebude lepší třeba netbook – má normálně Windows, můžete používta standardní aplikace, co máte na počítači, má klávesnici, takže se na něm lépe píše a obecně se na něm lépe pracuje.

Ten Samsung Galaxy Tab patří přecejen mezi ty lepší tablety, ale osobně bych se spíš přiklonil k něčemu jinýmu.
Podlemého názoru tablet má cenu kupovat tak od nějakých 5 tisíc. Tablety, co jsou tak pod tu pětku, tak většinou za moc nestojí, jsou to prostě takové krámy, které jsou akorát zdrojem utrpení spíš…

Důležité je taky vědět, jestli Vám bude stačit wifina nebo požadujete i 3G modem (abyste se mohla na internet připojit přes operátora, tam kde není free wifi).

A co třeba baterie? Jak dlouho výdrž požadujete? Budou stačit 3; 6; 12 nebo víc hodin?
A co velikost displeje? Bude stači 7palcový nebo chcete radši větší 10palcový?

Já bych spíš místo toho Samsungu doporučil Acer Iconia Tab B1 NT.L15EE.003 nebo GoClever TAB A104 – je za levnější peníze, ale nabídne to samé.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek