Avatar uživatele
salsa verde

Poradili vám v manželské poradně?

Už někdo z vás využil tuhle možnost? Kolik to asi stojí?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, tom004, anonym, Deli před 4622 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Součástí každého rozvodového řízení je povinná zpráva z manželské poradny, které jsou součástí celostátní sítě, takže jsou zdarma.
Poradí, vyhodnotí, ale neumějí zázraky, takže konečné řešení je vždy na koncovém klientovi a jeho soudnosti a rozumu.
Dokáží poskytnout i kvalifikovanou podporu v porozvodových traumatech.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Pokud to bude psycholog, co má smlouvu s vaší pojišťovnou, pak to bude zadarmo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Považuji tuto a jí podobné instituce za zbytečné.Když se dva lidi neumí domluvit,žádná poradna jim nepomůže.Stejně se rozejdou,a zbytečně vyhodí peníze.Takových případů znám dost,takže to není jen má teorie.Nejlevnější je rozchod.Znám ale i takové případy,kdy se rovedení manželé k sobě,po pár letech vrátili,a jsou v pohodě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nikdy jsem nepotřebovala jejich pomoci,ani si nejsem jistá,zda bych v případě ,že by tato situace nastala,využila návštěvy poradny.Myslím si,že by si obě strany měly umět vyříkat své problémy,škoda peněz.Ty bych využila třeba na dovču.Vím,že určitě každý (vzhledem k dětem)se snaží využít všech možností.Nestranný pohled na problém je dobrý,ale nevím,jestli vždy účinný.Nejsem zastáncem tahání peněz z kapes lidem,kteří jsou nešťasní.Zoči voči,je podle mého nejlepší řešení.

Zdroj: http://www.muj­vztah.cz/profi­ly-koucu.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nikdy si nenechte do svych veci nikym mluvit, tohle je predevsim vas zivot, tak si ho nezkazte. Druhy do vasich pocitu a manzelstvi nemuze nikdy dobre videt jako vy …
( v poradne vam mozna poradi jak se k sobe chovat , ale nikdy nikdo vam nevrati lasku k tomu druhemu – nebo opacne ). -iv-
Doplňuji:
P.S. Mila Salso , jak pisi , ze nikym .. ( si nemate nechat radit ) – tak to myslim vsechny ostatni – krome nas tady – na odpovedich !!
🙂 Ale vy vite , jak to myslim , uz me tu znate… 🙂

  • iv-

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Naše zlatá -iv- má velkou pravdu: Nikdy si nenechte nikým kecat do něčeho tak důležitého, jako je Váš život a manželství!
Ani od poradny ani od tchyně či „kamarádů“.

Dr.Axl se trochu mýlí, rozvodem jsem prošla a žádná poradna se nekonala.

Jinak jsem na žádost mého ex navštívila s ním soukromou poradkyni pro partnerské vztahy. Účtovala 1000,– za 1 sezení = 2 hod.
Ještě před svatbou!
Neklapalo to, a on chtěl, aby to klapalo a abych si ho vzala. Tak jsme tam šli a ona mi po 15 minutách řekla: Já cítím, že jste rozhodnutá s ním nebýt. Po této větě jsem měla poděkovat a odejít. Zůstala jsem.
Pak se při několika sezeních snažila paní partnera polidštit, trochu se jí to povedlo, takže ke svatbě došlo. Ovšem pak už do poradny nechodil, zastaly zas problémy a mnohem větší než dřív… a rozvod.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Nikdy bych ji nevyužila. Přeci není normální aby někdo dával dohromady domluvami vztah , který nefunguje.
To přeci ani nejde – ti dva lidé to vycítí a ví nejlép sami , že soužití není možné. Já bych nic neslepovala ,ani kvůli dětem , protože ti tím pak nejvíc trpí. Věř, že děti si zvyknou lépe na rozchod, než na život v rodině která funguje jen na povel.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek