Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradte soft na rychlou úpravu a upload (části) screenu

Dobrý den,

sháním nějaký jednoduchý prográmek, který umí:

- Pomoci klávesové zkratky "vyfotit" screen, ten screen se hned objeví a myší si můžete vybrat obdelníkovou část toho screenu (něco na způsob Výstřižků z Win 7)
- Takto vzniklou část bude možné jednoduše upravit v novém okně co se objeví (např. tam bude rychlé přidání textu, tužka, zvýrazňovač, fix).
- Takto upravený obrázek bude možné poté jednoduše odeslat na nastavený server skrze FTP
- Přímý odkaz na tento obrázek se vloží do schránky

Podobný program je např. Clip2Net, ale je to jen Shareware (demo) a navíc ve Win XP občas buguje při uploadu (neobjeví se odkaz, atd)

Stručně: program musí umět rychle vyříznout část obrazovky, kterou si budu moct jednoduše upravit (pokreslit) a poté kliknutím nahrát na server.

Díky

Předmět Autor Datum
Moja obľúbená dvojica: FastStone, Hypersnap. Všetko čo popisuješ dokážu...
pme 05.07.2014 20:01
pme
Zdravím, díky za tip. Zkusil jsem HyperSnap a je to až moc robustní program. Já potřebuji, že ten… poslední
standa3 05.07.2014 21:04
standa3

Zdravím,

díky za tip. Zkusil jsem HyperSnap a je to až moc robustní program.

Já potřebuji, že ten program je zapnutý po startu Win v System Tray a čeká, než zmáčknu např. CTRL + SHIFT + X, v tu chvíli udělá ten screen a jednoduchý obdelníkový výběr (nemusí u toho být Zoom okýnko a kdesicosi)

Pak opravdu jen minimální úpravy jako je zvýraznění, tužka a text a jedno tlačítko - UPLOAD - které to uploadne na předem nastavený server a do schránky mi dá přímy odkaz na ten obrázek.
Ten HyperSnap jen v samotném adresáři měl přes 40 souborů, různé DLL atd... potřebuji spíš něco minimalistického ale účinného. A hlavně rychlého

Takže příklad:
Zmáčknu CTRL+SHIFT+X, vyberu myší 2 body a kliknu na UPLOAD. Hotovo, nemusím řešit jakou kontextovou nabídku rozbalit a hledat, kde co je.

Omlouvám se, že jsem se přesněji nevyjádřil už na začátku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru