Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradte tablet aký by ste si kúpili? čo to znamená GSM modul v tablete? čo robí tablet lepším?Dá sa

čo znamená GSM modul v tablete? je to nejaké oddelenie kde sa dá naložiť SIM karta? Prečo tablet bez GSM modulu nemá zmysel? Aké sú ešte parametre lepšieho tabletu. Dá sa vôbez tablet použiť ako elektronická čítačka kníh vo farbách?

Chcem si kúpiť tablet , pôvodne som uvažoval niečo čo by nahradilo Elektronickú čítačku kníh a ešte malo aj možnosť farebných obrázkov. Keďže Elekron.knihy stáli cez 100 € , dajú sa kúpiť tablety a ešte majú aj ďalšie funkcie za porovnateľnú cenu. Zvažoval som kúpiť Prestigio PMP3370 je len za 90€,
Povedali mi že tento tablet je šunka,ktorá nemá ani GSM modul a ešte neviemčo a že by som sa s ním uspokojil iba na chvíľu a budem chceť viac.

wifi nemám. Ak by som chcel používať internet mám ho v mobile a v budúcnosti by som ho možno rád využil aj v tablete.

Předmět Autor Datum
Pokud nemá GSM modul a ty nemáš wifi, tak se na internet dost dobře nepřipojíš.
Wikan 05.12.2012 21:32
Wikan
o ten intenet mi ani tak neide , čo to znamená GSM modul v tablete? čo robí tablet lepším? Dá sa vôb…
mebmeb 05.12.2012 22:12
mebmeb
Do GSM modulu strčíš SIM kartu a můžeš pak využívat datové přenosy přes mobilní sítě. Použít se tak…
Wikan 05.12.2012 22:14
Wikan
Přesně tak, tablet je na čtení nouzová záležitost co se týká únavy očí. Mně se čte z podsvícené obra…
Potkan007 05.12.2012 22:29
Potkan007
Čtení knížek v tabletu je možné za předpokladu, že si vybereš v jakém programu to chceš číst. "Táhnu…
Henessy 06.12.2012 01:00
Henessy
Nemohl byste mi prosím někdo poradit:mám tablet Lenovo A7-50. Nemá GSM modul, mám datovou SIM kartu… poslední
katka h 06.09.2014 10:44
katka h
kopa blbych otazok. Co je gsm modul najdes cez google za 10 sekund. co robi tablet lepsim? opat blba…
shiro 06.12.2012 09:12
shiro
co robi tablet lepsim? opat blba otazka Neni blba, protoze tablet typicky jede na androidu a to je…
AZOR 06.12.2012 10:19
AZOR
je to stejny typ otazok ako tie debilne otazky na pracovnych pohovoroch: "co je vasa najvacsia slabo…
shiro 06.12.2012 19:04
shiro
Taky znám takového. To, co není v horní cenové hranici je u něj sračka, ať se jedná o telefon, telev…
Henessy 06.12.2012 18:19
Henessy
keby si vedel o com tocis, tak davno vies ze tablety za 100eur nikdy nebudu dobre a pouzitelne.
shiro 06.12.2012 19:04
shiro
No jo, no.
Henessy 06.12.2012 20:58
Henessy
Výběr toho "nejlepšího", co se dá do +- 100 euro zakoupit je tady: http://tabletnet.cz/ostatni/1550-…
vacoma 06.12.2012 21:06
vacoma

Přesně tak, tablet je na čtení nouzová záležitost co se týká únavy očí. Mně se čte z podsvícené obrazovky dobře, ale oči čtení ze svtícího podkladu nesnášejí a po několika desítkách minut musím přestat.
Pořídil jsem si Kindle. On ten tablet v ceně čtečky knih je takový švýcarský nůž. Umí toho spoustu, ale když budu chtít pokácet půl lesa (= hodně číst), tak bych byl na hlavu, kdybych si vzal místo pořádné pily ten kapesní nožík. Pokud tam jde z určité části třeba i o prohlížení internetu, tak už je to něco jiného. Znovu na příkladu pily, švýcarským nožem si ukrojím i namažu krajíc chleba, krájení a mazání chleba velkou pilou zhruba odpovídá smysluplnosti prohlížení internetu na čtečce.

Čtení knížek v tabletu je možné za předpokladu, že si vybereš v jakém programu to chceš číst. "Táhnutí očí" eliminuješ barvou pozadí, fontů, případně nočním modem, kdy máš pozadí černé a písmo bílé. Můžeš číst všechny formáty, na jaké si vzpomeneš. Uložit do tabletu jakékoliv knížky odkudkoliv. Když máš GSM, dáš tam dobíjecí simku a můžeš prohlížet internet v Čechách za 150,- měsíčně. WI FI ti umožní přístup k internetu i na free zóně, kavárny, nákupní střediska, sousedi....nebo když máš nový Android mobil, tak si může sloužit jako vysílač a tablet jako přijímač.
GSM mají jenom některé, a i renomované značky mají jenom WI FI.
Pro velké čtenáře románů je speciální čtečka knížek nezbytností, ale ti neřeší co stojí a nerozhodují se jestli čtečku, nebo tablet.

kopa blbych otazok. Co je gsm modul najdes cez google za 10 sekund.
co robi tablet lepsim? opat blba otazka. Aku odpoved si predstavujes? Dobry tablet je taky ktory ti vyhovuje svojimi parametrami.

Sracky za 100e ani nekupuj, kup si bud ipad alebo normalny android tablet za minimalne 300e, inac budes plakat.
ak nemas wifi, tak jasne ze s gsm modulom. No ak to budes mat iba na doma, tak ti je gsm na prd, sprav si wifi.
wifi router kupis za 15e.

Pokial ti ide iba o citanie knih a farebne obrazky, kvoli farbam nepotrebujes riesit tablet.

co robi tablet lepsim? opat blba otazka

Neni blba, protoze tablet typicky jede na androidu a to je nějake like OS se standardizovanejma aplikacema, které uzivatel nezná. Jedna vec je, jestli se pripoji (jako user) na internet a druha vec je jestli se pripoji pristroj na internet (jako system) a tam ma smysl, co dela tablet lepsim - predpoved pocasi, akcie tam zacnou fungovat, automaticka sychnronizace kalendare atd. Proste x veci, ktere zacnou fungovat az kdyz je pod tim internet a to je imho otázka, co dela tablet lepsim. Priojeni na internet jako takove (z user pohledu) je jasne.

je to stejny typ otazok ako tie debilne otazky na pracovnych pohovoroch: "co je vasa najvacsia slabost?" alebo "co si na sebe najviac cenite?" Tablet nic nerobi horsi a lepsi, pretoze "lepsi" je subjektoivne a pre niekoho je lepsi tablet podla znacky ktoru ma rad a pre niekoho podla OS ktory je v nom.

Taky znám takového. To, co není v horní cenové hranici je u něj sračka, ať se jedná o telefon, televizi, auto. Jít a vyvalit balík za nějakou značku dokáže každý balík. Vybrat něco v dobrém poměru cena /výkon/požadavky dokáže jen znalec. A až ti projde rukama více značek, poznáš, že značka, neznačka všechno jedna sr*čka, vyrobená na 27 měsíců.:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru