Avatar uživatele
nopos

Poradí někdo, kde najdu recept na kuře na medu, jako dělají v čínských restauracích?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2983 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Asi tě svou odpovědí neuspokojím, ale restaurace čínské ani jiné své recepty pochopitelně neuveřejňují. Dokonce si myslím, že žádné dvě čínské restaurace to nedělají stejně. Může záležet i na použité sojové omáčce (což je velice důležité, ne-li rozhodující). Já bych se chytil nějakého receptu z kuchařky a trochu si s ním pohrál a zaimprovizoval. Třeba se nakonec trefíš.

Zdroj: http://www.la­buznik.cz/recep­t/kure-na-medu/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
nopos

no me jde spise o to maso jak delaji jako ze rizek ale jak to maji udelane ze je tzo tak krehke a napovrchu krupave,je to jako rizek ale nemuzu prijit na to jak to delaji v cem je to obalene…+ medova omacka k tomu

před 2983 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Maso zkřehne, když se naloží aspoň na dva dny do marinády (uloží v lednici). To křupavé asi dělá ten med. Tajemství ovšem není jen v ingrediencích, často rozhoduje postup, pořadí – to kuchař většinou neprozrazuje. Já jsem experimentátor a občas se doberu uspokojivého výsledku, chce to nějakou praxi a zkušenost.

před 2982 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek