Avatar uživatele
Džanička

Poradíte mi jaké mám koupit hračky pro 6ti letou dceru k vánocům?

Nechci panenky,kočár­ky,kuchyňky,do­mečky,gumičky. Hledám originální dárky a nemůžu nic normálního nikde najít.
Doplňuji:
Milá Hano, možná se asi budete divit, ale tyhle hračky už máme doma, nepotřebujeme dvě kuchyňky, 20 domečků, 50 panenek,200 ply­šáků a mazlíčky už taky máme, gumičky nechci proto, že nemusíme mít doma každou kravinu kterou kdo vymyslí.. Prostě hledám obchod, kde je výběr hraček a něco nového pro 6ti letou holku.. Nevím proč se tak rozčilujete, když se ptám úplně na obyčejnou otázku..!!! Neraďte když sama nevíte!!! Jo a mimochodem, tablet už doma má ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ptáč před 3484 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Agneta

Dnešním dětem už se nedá v podstatě „jen tak něco“ darovat jako dřív, všechno mají, a je to tudíš problém jim udělat radost…:DD
Ale v šesti by to ještě mělo jít, a tak věřím, že k nějakému řešení dojdeš:D
Doplňuji:
Já bych doporučila dětský Keyboard – to malé piáno s malou klávesnicí. Měla by tam už pár demonstratívních melodií, a je to hezký dáreček pro vstup so kulturního života. Možná jí to bude bavit a začne později hrát na klavír:D

Upravil/a: Agneta

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Fienir

Hana1111: panenky, domečky, kuchyňky? Kde to žijete?

Takový normální dárek je iPhone nebo tablet od applu. Ale vy hledáte něco originálního…zkuste tablet od Samsungu, jsou kvalitnější a levnější :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

A proč nechcete kuchyňky, panenky, domečky, gumičky?
Já myslím, že byste jí měla koupit dárek podle toho co chce ona a ne vy.
Když s eVám nelíbí domečky, panenky atd… v 6. letech, tak jí rovnou kupte dotkovej mobil, tablet a další technologii -.-
(to byla ironie)
Nevím co bych Vám doporučila jako originální dárek..... CO takhle domácího mazlíčka nějakého?
Doplňuji:
Dobře, omlouvám se.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
wolferka176

Hrozně krásná jsou zvířátka schleich,nebo ji kupte malou farmu či stáj a plastové koníky :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nevíteto?

Kolo, nějakou dobrou stavebnici, elektrický vláček, kreslící potřeby (nějakou kreslící sadu), play doh sadu s modelínou, puzzle, diabolo, tabuli, trampolínu, stolní hru (scrabble, activity, monopoly…), dětské radio, psp? 🙂 V katalozích je určitě široký výběr. Na gumičkách není nic špatnýho, přijde mi, že se z toho dají dělat dost kreativní věci jako tohle http://www.you­tube.com/resul­ts?search_que­ry=loom+bands+tu­torial+animal
No mělo by jít spíš o to co by si přála ona, ne vy, chcete jí přece udělat radost. (nemyslím to zle). 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ptáč

Návštěvu do zábavního centra, něco jako Bongo, http://www.bon­gobrno.cz/ nebo to už má také doma? Proč se pořád musí kupovat nějaké dárky?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Zuza08

Mám holku (5 let) a kluka (3 roky) a skvěle si spolu vyhrají se stavebnicí KNEX (http://www.eu­roforce.cz/pro­dukty/hracky/knex­.html). Minulý rok jsem to koupila na zkoušku a postupně dokupujeme další části. Velkou výhodou je, že lze kombinovat s Legem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Cizecek.M

Ahoj, já hodně nakupuju na netu. Je to pro mě pohodlné. Mám moc ráda stránku momkids. Tam mají hezké věci za super ceny :)

Avatar uživatele
Kajolka

Koukala jsem se tam a jsem teda překvapená moc. A to jednak tím výběrem a jednak teda těma cenama. Kvalita hraček a věciček od nich je dobrá? Podle toho, co vidím, bych řekla, že bez problémů :)

Avatar uživatele
TominkaFuky

Shop jsem neznala, ale nemůžu, než souhlasit, protože ten shop má opravdu moc hezkou nabídku. Kvalita je na tom jak? Třeba u hraček?

Avatar uživatele
carpediem

Džaničko Hanka je o pár let starší než tvoje dcera, myslím si že na její věk odpověděla vcelku rozumně. Vážně má tvoje dcera v 6 letech tablet?

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Džanička

carpediem :D samozřejmě nemá, mám ho já, ale když chce tak jí sem tam půjčím, stejně jako mobil nebo notebook, na hry.. :D Moje dcera tyhle ostatní hračky které jsem v otázce psala doma má, a nemyslím si že by měla radost z toho, kdyby to samé dostávala každý rok a jen v jiném provedení.. Lego máme, Merkul plánuji pro syna, ten je o rok a půl starší, ale to bude spíš dárek pro oba dohromady, Sevu velkou sadu jsem kupovala taky minulý rok.. Ale třeba farma mě zrovna nenapadla a zvířátka k tomu.. Sice jich doma má taky spoustu, ale těch podle mě není nikdy dost když si hrají oba.. Já ať hledám jak hledám, tak nic mě prostě nenapadá..

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Džanička

Taky ten Keyboard je super nápad, ten vím že by chtěla, nějak jsem si na něj nevzpomněla, takže díky za připomenutí.. :D

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Džanička

Nevíteto?
Věřím že to nemyslíte zle, ale ona sama neví co by chtěla, už se to z ní snažím dostat půl roku.. Kolo plánuju na jaro, to bude lepší než když je sníh.. To beru jako dárek k svátku a zároveň dárek pro syna k narozeninám.. Gumičky doma nechci a ani na video se nebudu dívat, neberte to zle, ale toto mě vážně nezajímá :D Minulý rok jsem jim koupila tu hru Chobotnice, jak sbíráte kraby a když se dotknete chapadla, tak se chobotnice směje.. Hráli si s tím 5× za celý rok.. Tak nevím no.. :( Jinak jsem jim vyrobila plno puzzlí, domina, pexesa apod. vše ze dřeva, protože toto sama vyrábím, tak už mi nějak chybí inspirace co jim dát k Ježíšku.. :)

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nevíteto?

Ještě mě napadli zažehlovací korálky nebo nějaké dětské knížky, encyklopedie, dětský karaoke set kočárek, beyblade, twister, inflatable roller wheel https://www.go­ogle.cz/search?hl=cs&si­te=imghp&tbm=is­ch&source=hp&biw=1­517&bih=783&q=e­lektronic+tra­in&oq=elektro­nic+train&gs_l=im­g.3...545.7820­.0.8982.18.14­.1.3.2.0.210.1237­.11j2j1.14.0.­...0...1ac.1.56­.img..3.15.1111­.8ukMcXTUHY0#hl=cs&tb­m=isch&q=infla­table+roller+whe­el&imgdii=_

Možná by se líp radilo, kdybychom věděli s čím si nejvíc hraje. 🙂

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
carpediem

U nás jsou v kurzu stavebnice Lego, Merkur, Seva atd.

před 3484 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek