Avatar uživatele
Elk

Poradíte mi nějaké vychytávky nebo pomůcky při stěhování?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3074 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ideální je, pokud je to možné, nechat vše na místě a v novém bydlení pořídit nové. Potom to zvládneš bez námahy, stresů, s jednou nákupní taškou na osobní věci

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
nosahosa

Pozvi kamarády jakože na oslavu že se stěhuješ a nech je to pak vystěhovat. Ušetříš jak svoje úsilí tak peníze za stěhováky. :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
honza19hk

ono záleží co chceš stěhovat. použít můžeš rudl,popruhy, popř nějaké háky, dokonce i na skejtu jdou převážet třeba skříně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Háky, popruhy, lidskou sílu…

Elk, jak se říká: raději vyhořet, než se stěhovat!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
martan75

Zdravím, myslím, že jednou z věcí, na kterou byste měl brát určitě ohled, jsou pevné krabice, nebo hlavně jejich dno. Pak záleží, jestli se stěhujete do baráku s výtahem nebo bez výtahu. Pokud bez, tak je super si půjčit schodolez. Určitě je dobré obeznámit sousedy, aby byli vstřícnější. Není nic horšího než když bez ohlášení začnete dělat bordel a ještě případně zasekáte provoz výtahu. Pak asi mít i dodávku, tu si lze půjčit. My si půjčovali dodávku i právě ten schodolez. Stěhovali jsme se z bytu bez výtahu do bytu s výtahem. Půjčovali jsme od https://steho­vanikoruna.cz/ , kde mají 18 Kč / km u velké dodávky.

Avatar uživatele
Betty33

Buď bych si sehnala stěhovací firmu a nebo si pomůcky na stěhování zapůjčila. Máme dobrou zkušenost s firmou tavočer – stěhovali naši firmu do jiné budoby a všechno klaplo na jedničku. No a když jsem se stěhovala s přítelem do nového bytu, tak jsme si od nich půjčili pomůcky na stěhování, hlavně stěhovací popruhy a taky jsme využili rudl na těžší věci. zvládli jsme to v pohodě jen ve třech, přišel nám pomoct můj brácha. Dají se půjčit i krabice nebo přepravky, záleží co kdo potřebuje. Nebo si to taky můžeš koupit, ale to je myslím zbytečné. Půjčovné je za pár korun.

před 2465 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
JanákKarel

Jak je zde napsáno, hodně záleží na tom co stěhujete. Osobně jsme pořídili háky, popruhy, krabice, folie, bublinky a já nevím co všechno. Kamarádi nám doporučili koupit to na jednom webu (nabízejí vše o čem zde mluvíme https://www.obalove-materialy.cz), musím však přiznat, že třeba kříže jsme neupotřebili a hlavně byl problém všechny pomůcky prodat dál. Ale jinak nám třeba krabice byli opravdu nápomocné.

před 2478 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Elk, to je taky dobrá pomůcka : http://www.rou­ming.cz/upload/pro­blem_solved_896IJ­.jpg

před 3074 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Luxx

geniální :D

před 3073 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek