Avatar uživatele
vitezove11

Poradíte mi nějaký test pro volbu povolání?

Test může být i placený ale hlavně aby byl dobrý. Děkuji každému kdo mi pomůže.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 3010 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kelt

Vykašli se na nějaký test. Vezmi si papír a tužku a odpověz po pravdě na tyto otázky a některé si uprav: Co chci dělat? Čím chci být? Proč to chci dělat? Kterou práci nechci dělat a proč ji nechci dělat? Určitě máš příbuzné, přátele, kteří mají nějaké zaměstnání, třeba ti pomohou. Nic o Vás nevíme, proto je to obecné.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

A k čemu ti to jako bude? Resp., co myslíš, že ti vyleze? Buďto obecné pindy typy: „jste humanitně zaměřen(a) – doporučené profese: knihovník, právník, básník“ anebo to bude nějaká legrácka. Stačí zamyslet, co člověka baví a jít za tím. Nevím, kolik ti je, co momentálně studuješ, jak jsi na tom s logickým myšlením, jak s jazyky, ale každopádně je podle mě blbost dát na nějaké „zaručené“ testy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chachar1922

Budeš radši věřit testu než sobě?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Randeolog01

Buďte sám/sama sebou, protože jenom Vy víte co je ve Vás v charakteru a inteligenci, nebuďte Jeden/a z těch co dělají u pásu protože musíte, dělejte to co Vás baví…Pokud jste bezdětný/á a svobodný/á neváhejte i třeba do zahraničí* kde by jste se měl/a lépe…

*Zahraničí-Ale nejdříve než se pustíte po hlavě do toho spíše se i pojistěte a přejistě te jestli neoblují jenom řečmi…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

toto je asi najpresnejší:

http://spt.ske­letus.com/

ostatní odpovedajúci majú asi plné gate, že by niečo o sebe zistili 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Já tady nebudu souhlasit se zbytkem lidí. Myslím, že ten test povolání je fajn na to, aby vám to ukázalo možnou cestu, které se budete moci držet. A ušetříte si roky. :) Protože spousta lidí třeba studuje vysokou školu v domnění, že budou šťastnější, ale pak zjistí, že by jim stačila maturita a potom už pracovat. :) Jinak se mi teda nelíbí to zhodnocení, že knihovník jen doporučuje nejčtenější knihy . Možná si to zkuste vystudovat a uvidíte, že je to mnohem komplexnější.

Nový příspěvek