Avatar uživatele
smoulinkaq

Poradíte, jak převést filmy z PC do TV? V Google totiž nemůžu nic najít.

Děkuju

Původní neotázka
Ahoj jak převedu filmy z pc do tv? na google to nemužu najit.

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, anonym před 2755 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Quimby

No to je jasné, pokud se ptáš tahle.
Co znamená „převést do tv“? Prostě jak si je pustíš? No, pokud jde k televizi připojit USBčko, tak je dát na USB a strčit to do televize. Pokud ne, pak je potřeba DVD přehrávač nebo něco podobného, připojit to k televizi a vypálit film z PC na DVDčko a pustit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
bolak

Já myslím že se spíš ptá na to, jak pustit filmy z PC na televizi. Na to budeš potřebovat kabel na přenos obrazu a kabel na přenos zvuku (jack to 2cinch). K tomu obrazu to chce hdmi nebo dvi kabel, záleží na televizi a grafické kartě, případně monitoru, což jsou informace které jsou potřeba. Ono stejně pro ty kabely budeš muset do krámu, takže si zapiš značky a modely, řekni k čemu to potřebuješ a oni ti poradí, ale pokud je to všechno novější technika, tak by měl stačit hdmi-hdmi kabel.

Pak je potřeba si přečíst návod k televizi, jak se vůbec to PC rozhraní zapíná, a minimálně restartovat počítač, aby si tu kabeláž windows a graf.karta našly.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mc Merkurion

…jestli máš smart, tak je v návodu uvedeno jakou aplikací a jak, jinak všeobecně je v každém návodu uvedeno, jakým kabelem, a že google nic nenašel, je blbost, vím to z vlastní zkušenosti, potřebuješ totiž propojit pc a tv: https://www.go­ogle.cz/search?q=p%C5%99­ev%C3%A9st+fil­my+z+PC+do+TV&oq=p%C5%99­ev%C3%A9st+fil­my+z+PC+do+TV&aq­s=chrome..69i57j69i60­&sourceid=chro­me&ie=UTF-8

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Marek Ton

Ta otázka je málo konkrétní..pokus se problém více rozvézt

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek