Avatar uživatele
anonym

Poradíte, jaký vybrat telefon pro náročného?

Dobré odpoledne,
Je přede mnou výběr nového telefonu a proto se na vás obracím s prosbou, jestli byste mi mohli poradit kterou platformu si zvolit popřípadě jaký model zakoupit. Určitě je mezi Vámi spousta spokojených uživatelů iOS, Androidu či WP/BlackBerry. Z osobních důvodů jsem si jist, že nepotřebuji WindowsPhone a k BlackBerry mne to také netáhne. Jedná se spíše o názorovou otázku – Proč iOS či Android a na to navazující, který model, zatím se mi líbí iPhone 6s 64GB anebo Sony Xperia Z5, každý má něco do sebe, ale nebráním se Vaším nápadům, díky předem

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2880 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

Pokud jsi schopen zaplatit takovou částu tak jdi určitě do iPhone. Mám iPhone 5ku už 3 a půl roku, za tu dobu se mi ani jednou nezasekl a funguje plynule. Docela lituju mých kamarádů s androidem kteří si neustále stěžují že za ten samsung dali 17k a že se jim to zasekává… Android uživatelé se budou ohánět tím, že mají osmi jádro, 4GB RAM a nevím co ještě, ale ve výsledku brečí kvůli neoptimalizovanému systému na hw.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Já mám telefon s androidem za 2000 Kč a telefon telefonuje a dělá co má.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Já jsem hodně náročný, co se technologie týče a právě proto bych si nikdy nepořídil zde doporučovaný iPhone, který uživatele ve spoustě směrů omezuje. Pokud chceš za své peníze opravdu maximum, tak doporučuji Galaxy Note 4, nebo počkat na Note 7, který bude představen brzy. Neexistuje žádný mobilní zařízení, které by nabídlo tolik možností a tolik výkonu. Pokud nemusíš mít S-pen a nebo je Note na tebe příliš velký, pak bych osobně vybral Galaxy S7 Edge. Ti, co přešli z iPhonu na právě tento model píší, že to pro ně byl velký upgrade a to hned o několik úrovní. Samotný Android je dnes velmi dospělý systém, (zvláštně verze 5 a vyšší), je spolehlivý jako nikdy předtím a nabízí možnosti přizpůsobení, o kterých si uživatelé jiných OS mohou jen nechat zdát. Vyspělá technologie od Samsungu, (kterou Apple a další sami do určité míry využívají), též překoná očekávání.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

Sice fandím spíš Androidu a řekl bych že s ním nejsou problémy dokud si jej člověk nezaseká hrama a dalšíma aplikacema, ale Twistova odpověď má něco do sebe. Protože iPhone neznám zblízka, radši nebudu dávat ofic. odpověď.

před 2880 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek