Avatar uživatele
Maggie.b

Poraďte prosím, stylové sportovní oblečení pro děti do 13ti let na sportovní den. Skáče se do písku, háže krikeťákem…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4714 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
slavets

Pokud bude hezky tak by stačily ňáké kraťásky nebo třičtvrťáky a ňáký hezký top. pokud vaše dítě umí dobře skákat do písku nemusí se ani pořádně zašpinit..;)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MilenaS

Podle počasí, ale co takhle:
tričko ze skříně, které když roztrhnu tak ho škoda nebude, a tepláky či kraťáky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kajolka

Jako přiznám se, že kukla je prostě skvelé řešení. Taky jsem koupila tuto kuklu, prostě materiál, ze kterého je, je prostě kvalita a já mám jistotu, že jsou děti v teple a já je nemusím pořád kontrolovat, zda jim nefučí na krk nebo uši :)

Avatar uživatele
KaraskovaAl

Jedeme na hory a musím teda říct, že se shopem mám zkušenost, ale kukly dětem jsem tam nebrala. Až teď a jsem nadšená, kvalitní materiál a perfektně drží :)

Avatar uživatele
TominkaFuky

Kuklu jsem od crawler-shop.cz taky koupila a mrzí mě, že jsme ji neměli dřív :( Jsem nadšená. Perfektně drží tvar a k tomu chrání krk i uši. Prostě pro děti perfektní.

Avatar uživatele
Vikki.vivi

Ahoj, třeba teď bude zima a já jsem teda děti vybavila na shopu crawler-shop.cz. Mají tam hodně kvalitní věci, třeba jejich ninja kukla pro děti je bezvadná. Dětem je v zimě teplo, nikam jim nefučí.

Avatar uživatele
TominkaFuky

Na tu kuklu jsem se tam už dívala a vypadá skvěle. Máš od nich ještě něco? Třeba kalhoty pro děti na zimu? A co to rostoucí body, s ním zkušenost máš?

Avatar uživatele
KaraskovaAl

Já jsem na crawler-shop.cz kupovala rostoucí bodyčka. Ta mě zaujala na první pohled, protože jsou z merino vlny, což je hodně kvalitní materiál. A s tímto nákupem teda spokojenost maximální.

Nový příspěvek