Avatar uživatele
steipavka

Poraďte stavební fy.v regionu Chrudim.Kupuju tam dům,který bude potřebovat rozsáhlou rekonstrukci.

Hledám společnost řemeslníků s různými profesemi.Je potřeba všech profesí.Poraď­te,máte-li nějakou odzkoušenou dobrou partu.

Zajímavá 0 před 3687 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Seznam.cz

Paní, takových šikovných řemeslníků je! Jen jestli to nebudou dobrodruzi kteří nemají z čeho zaplatit ty škody. Bude dobré najímat na zdění a omítky odděleně od jiných fází stavby, jinak to nedopadne dobře. Zvlášť klempíře, elektrikáře, vodaře aby vám tam netmelili když se to tomu předcházejícímu nepodaří. Aby si navzájem hlídali práce podle dokumentace. Malé firmy zaměstnávají bezdomovce, feťáky, nechcete aby vám v pokoji močili na zeď. Podobnou zkušenost má malá nenápadná firma v Moravanech u Brna, nemá ani sídlo. Jinak poptat se dá, třeba v hospodě. Najdete tam možná i reference a pak i kvalitu. Sázím na větší firmy kde je důslednost a dopracování detailů. Včetně vlastního technického zázemí, když mají svoje nářadí a nemusíte dávat peníze za stroje půjčovnám. Kvalitní firma nemusí být nutně z vašeho okolí, ale schopní za vámi přijedou i 100 km vzdálené firmy. Jednu, dvě vám mohu doporučit. To ale nechci zveřejňovat jako reklamu, tak napište mi do kontaktu, do vnitřní pošty.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cukrar

steipavka, jsem z Pardubic, takže mohu vypomoci s radou a postupem.
Hledáte jednu firmu, která udělá vše a ponese záruku, nebo hledáte jen elektrikáře, pak obkladače, topenáře od jinud, instalatéra zase jiného..
to se můžou řemesla překážet a svádět jeden ba druhého. Někdo tomu musí šéfovat a řídit je. Jak velký je to dům?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek