Avatar uživatele
Radka

Co dělat, když na odpad nepomáhá ani krtek- hydroxid sodný?

Dobrý den, mám prtoblém s ucpaným odpadem. Zkoušela jsem i hydroxid sodný,ale nepomohl, tak nevím, co by mohlo pomoci. Když už se na 5 dní uvolní,další týden je zas ucpaný. Co s tím? Děkuji za odpověď..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5191 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fira

Zavolejte instalatera.Ten má nástroj a říká se mu péro.Je to pružina která by vašemu ucpanému odpadu měla pomoct.A existuje i přípravek který lze koupit v drogerii a jmenuje se stura facila.Tento přípravek je velmi silný a opravdu učinný.Mám s ním osobní zkušenosti.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Q

Pokud se ti trvale zanáší kuchňský odpad je jasné, že z počátku musíš použít řešení, co tu navrhovali jiní, ale nám ohromnýám stylem pomohl drtič odpadků. Hrozně jsem se na něj těšila a na jednu stranu se ho bála. Mám ho rok a úžasná spokojenost. Nemyslím, že bych tam naházela zbytky kuřete a cokoliv, ale prostě jen když splachuješ takový ten běžný talířek, tu tam zbyteček, který snadno ucpává odpad – úžasná věc, fakticky. Krom toho už nemám žádný kapající sifon, když do něj omylem stčíš hrnecem, který uklízíš – těsnění kolem drtiče je naprosto jiné a úžasné, blbu vzdorné, takže kuchyňská skřínka neplesniví!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pimpinella

jedině péro.Pokud bydlíte ve společném domě, stačí zpravidla ruční,dá se koupit v železářství. pokud v samostatném domě, volejte instalatéra.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cukrar

zahradní hadici zatlačíte za sifonem co nejdále do potrubí. Pak utěsníte utěrkou a natlakujete vodou. Pokud toto nepomůže je třeba další postup, třeba až výměna trubky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Láďa Varga

to záleží jestly se to ucpává v sifonu a nebo v potrubí ale já jako instalater vysoce nedoporučuju žádnou chemiji narušuje to strukturu potrubí pokud problem nepřestává doporučuji zavolat instalatera

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek