Avatar uživatele
lucille

Porucha osobnosti?

ahojky, mam takovej problém.. mno vlastně ja ne to lidi kolem mě.. :D všichni řikaji že jsem divná a tak.. no trochu jsem nad tím zapřemýšlela a koukala jsem na net, kde jsem našla článek o poruchách osobnosti..
ze všech těch typů bych řekla že na mě sedí tak tři:
paranoidní porucha,schizoidní porucha a emočně nestabilní porucha… mno ale nevím jestli je možný abych měla všechny tři?? dala jsem to přečíst Máti a ta říkala že podle ní na mě sedí tak ty první dvě.. jestli važně něco take mam jak se to da lečit?.. musím s tím k psychiatrovi?
už dřív jsem byla několikrat u psychiatra kvuli tomu že se straním lidí, nejím a mám problémi se sebepoškozováním až sebevražednými umysly..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, johana 56, Wang, briketka10 před 4548 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
johana 56

Jsou to závažné problémy,nesnažte se je diagnostikovat sama,může se to zhoršovat.Pomůže jedině odborník a Vaše vůle věc řešit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Určitě bych to neodkládal a k odborníkovi zašel. Promluví si s tebou a budeš vědět na čem jsi a taky co s tím můžeš dělat

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Sůwa

Samozřejmě, že s tím musíš k psychiatrovi, kam jinam? Možná si to jen namlouváš, ale snad chceš mít jistotu, ne? Nemá smysl si číst články o poruchách a pak se do nich snažit „zapasovat“, odborník má k dispozici řadu moderních léčiv a je schopen ti maximálně pomoct. Jenže to taky musíš sama chtít.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

ke cvokaři nechoď, domotá Tě úplně, a záznam v kartě od Chocholouška může znemožnit zaměstnání

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

taky beru prášky a moc mě nic nebaví..málo jím taky,myšlenky hnusný,články už radši nečtu žádný to bych zblbla a lidi taky říkaj jak jsem divná..bude líp..o lékaři(psycho­logovi) se poraď s mamkou,buď ráda,že ji ještě máš,a pořádně jez..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

I kdyby sis myslela že trpíš tím co jiní napíší, nemusíš se tak sledovat. To by znamenalo že jsi uzavřenější. Léčí se to tím že víc sleduješ dění kolem. To jen lidi kolem tebe rychle mění nálady a slova. Možná jsi stabilnější a pomalejší v reakcích. A jez. Ať ti tedy Máti dává víc kapesného aby sis mohla něco koupit. A měj se ráda! http://youtu.be/a­emXgP-2xyg

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sůwa

Právě jsem si přečetla názor „lexx“ a nutí mne to reagovat. To je totiž mezi lidmi dost rozšířený mýtus, že návštěva a případné léčení u psychiatra člověka automaticky zařadí mezi životu nebezpečná individua, před kterými je nutno se mít na pozoru. Z toho důvodu pak sami při potížích lékaře nevyhledají a ve výsledku mohou skončit třeba suicidou. Nebezpečný může být paradoxně právě ten neléčený duševně nemocný člověk. Nemoc duše totiž na rozdíl třeba od zlomené nohy není vidět ale stále ještě existuje lékařské tajemství.

před 4548 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek