Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posel Smrti 1 hra se vůbec nespustí

Dobrý den, opět já, napsal bych to do 1 příspěvku, ale aby v tom nebyl maglajz. Nainstaloval jsem asi před týdnem hru Posel Smrti 1 (ostatní díly jdou bez problému) Po instalaci a následném spuštění mi vyskočí nějaká ochrana Star Force ale nic stím nešlo dělat, takže sem se díval jak problém vyřešit a našel toto:

"Ak hráte na niektorom z novších operačných systémov, napr. Windows Vista alebo Windows 7, prípadne sa snažíte naemulovať Posla Smrti pod linuxom, pravdepodobne skôr či neskôr narazíte na problém s ochranou Star Force. Obídete ju s pomocou patchu, ktorý stiahnete TU alebo TU."

Soubory ale nebylo možné stáhnout, ale našel sem ten patch na jiné stránce. Podle popisu sem vše udělal a při spuštění jen problikne ikona hry a to je vše. Zkoušel jsem také jiné kompatibility ale problém přetrvával a to samé v XP Mode (takže nechápu kčemu ten XP mode vůbec je když to není plnohodnotný windows XP v kterém hra šla, na vistách sem ji nehrál tak nevím zda by šla nebo ne)

Sestava:
cpu: AMD Phenom II X4 965 BE
ram: kingston 6gb ddr3
gpu: nVidia 580gtx
os: windows 7 pro 64bit

Předmět Autor Datum
http://www.microsoft.com/Windows/compatibility/win dows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=Black%2… poslední
Shepard 04.03.2012 14:43
Shepard

http://www.microsoft.com/Windows/compatibility/win dows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=Black%20 Mirror&v=Viva%20Media&uid=1&l=en&pf=3&pi=2&c=PC%20 Gaming&sc=Action%20%26%20Adventure&os=64-bit&vd=al l další perlička, až ano že nikomu hra ve windows 7 nejde, tak by mě zajímalo kdo, kdy, jak a načem hru testoval. Na win xp hra šla normálně ale ted nejde ani spustit, zkoušel sem i ten Crack a ničemu to nepomohlo stejný problém jako po tom patchy a apřed ním to něšlo díky star force. Aspon český game play najděte nebo poradte, to window 7 mě začíná vytáčet, kde jaká kravina jde ale pořádná stará i nová hra jde málo kdy, kdyby to šlo a měl bych vůbec šanci už bych dávno byl u soudu a chtěl vrátit peníze za tenhle ašusovej systém a za psychyckou újmu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru