Avatar uživatele
quentos

Poslali vás někdy za školení docházky zpět do lavice s „plným počtem“?

Myšleno samozřejmě ironicky – s pětkou. Mně se to stalo jedinkrát – v primě na gymnáziu ze zeměpisu, byl jsem „čistý jak tabula rasa“.
Nyní z pozice učitele si tak říkám, dostat coby žák pětku není v podstatě žádná tragédie – to se opraví. Kdyby však přišel nepřipraven učitel, to by byla teprve tragédie … už jsem několikrát takhle „učil z voleje“ a měl jsem co dělat, aby to nepoznali.
Doplňuji:
*za školní docházky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym před 5017 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Par petek jsem na skole dostala,nejvic za matiku,ale ta mi nikdy nesla.Kdyz vsak pisete kdyby prisel nepripraven ucitel-tak nas ucitel zemepisu jednou na hodinu neprisel vubec,tak nejak na nas zapomel a dorazil az tesne pred koncem hodiny.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

mně se stal opak jelikož mám všetečné otázky tak jsem se při vyuce zeptala na něco učitelky,a bylo vymalováno,poznala jsem že vlastně moc neví o čem mluví a látku kterou jsme probírali se sama naučila jen podle tabulek,nedala mi sice pětku,ale po zbytek roku mně neměla ráda

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Zazila jsem naseho ucitele ne nepripraveneho,ale upraveneho,pro nas desna psina,samo ulejvarna,tehda se z toho nedelala az takova veda,dnes by tam byla televize,tisk.,a pri setkach tridy,na to vzdy vzpominame i s onim kantorem,a verte,byl a je i dnes velka autorita s velkym Ka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Vicki

Bylo mě asi 10 let,zrovna bylo výročí osvobození Sovětskou armádou a do toho jsem se přihlásila a sdělila soudružce učitelce,že to teda pravda není,protože třeba Plzenˇ(odkud pocházím),tak tu osvobodila přece Americká armáda.No a bylo vymalováno.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek