Avatar uživatele
Aukkimi

Co dělat, když se dívce líbí starší kluk?

Dobrý den,
poradíte, nebo aspoň pokusíte se mi prosím pomoci na danou otázku?
Mám takový složitý rodinný vztah. Moje matka je ve vztahu se svým přítelem už sedm měsíců. Byla jsem ze začátku naštvaná, navíc jsem musela jezdit s ní k němu domů, což je třičtvrtě hodiny cesty každý den, ale potom jsem zjistila že ten přítel má dva synovce (kteří navíc bydlí hned vedle jeho domu). No.. a jak čas plynul.. tak jsem je začala poznávat.. a zjistila jsem že jednomu je 16 a druhému 17. Jak bych to řekla, začala jsem prostě postupem času cítit větší sympatie k tomu, kterému je 16 a cítím, že ještě vzrostly když jsem zjistila že se narodil jen o den později jako já, je tedy stejné znamení apod..
Jednoduše, mně, jakožto skoro 14ti leté dívce, na začátku připadalo naprosto NEMOŽNÉ cítit k němu nějaké city, no stalo se.. takže teď mi bohužel připadá ještě nemožnější být s ním třeba jen kamarádka..natož mít s ním vztah.. ale on je docela plachý a tichý, takže..
Ale potom jsem slyšela
a sama začala uznávat
názor, že věk je pouze číslo.
Prosím, dovedli byste mi nějak poradit? :)

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2601 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
majestic

Chceš s ním být, buď s nim, nechceš, nebuď, nechápu, v čem je problém…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Dvouletý rozdíl je naprosto normální, na tom nic podivného nevidím. Jestli z Vašeho vztahu bude jednou něco vážnějšího, to Vám ale nepovím, věda nejsem. Obvykle vztahy v tomto věku moc trvalé nebývají, ale i nějaký ten zázrak se občas stane.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Láska v puberte… do takého starca?… Kto nikdy neprešiel takýmto „zapálením lýtok“ vo svojej mladosti, nech hodí kameňom…
Je to úplne prirodzené v tvojom veku. Hovorí sa tomu uvedomovanie si svojho ja, spoznávanie krásy mladosti v páre, kde vekový rozdiel nehrá rolu, ale pokiaľ nie si plnoletá, zostaňte len v platonickom vzťahu.
Rozdielný vek vo vzťahu dvoch ľudí, ktorých spája láska, súzvuk citov, myslenia, je naozaj len číslo, až do okamihu, kedy im ten vekový rozdiel nezačne byť neprekonateľnou prekážkou. Sú páry, ku ktorým to nikdy až do smrti nepríde a sú páry, ktoré si tento rozdiel začnú rýchlo uvedomovať. Láska je mocný čarodej…

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Užívat si to.
Každé neužité lásky budeš později litovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sebtana

Jestli jsi si jistá, jdi do toho :) Jestli jemu nebude vadit, že je ti skoro 14 a jemu víc, není důvod proč s ním nebýt. Váš věkový rozdíl není zas tak velký, ze své vlastní zkušenosti říkám že to může dopadnout dobře i když je kluk starší o mnohem víc.

Jo a ještě k tomu ´věk je jen číslo´- Ve vztahu je jedno kolik komu je, důležité je jen že do určitého věku se můžou změnit naše myšlenky, náš pohled na svět, naše chování a naše záliby (jsem si jistá že ty se taky nechováš tak, jak jsi se chovala ve 4 letech) takže je malá šance že vztah vydrží dlouho. Na druhou stranu se ale rozpadá mnoho vztahů, takže si vyber- je to na tobě :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek