Avatar uživatele
SickBreed

Postel z palet. Čím natřít?

Chystáme se se ženou vyrobit postel z palet a tak nějak nám chybí znalost technologického postupu. Palety hádám vezmeme bruskou, aby nikdy nebylo nic ostrého. Pak tu mám požadavek toho, aby byla paleta bílá. Čím paletu natřít, aby to dobře krylo i drželo a zároveň to bylo zdravotně nezávadné? Jak pro naše ležení, tak kvůli tomu, že máme zvířata. A co dál, stačí natřít barvou, nebo je pak lepší použít třeba nějaký lak? Pro něj by platilo to samé co pro barvu. Nezávadný. Předem díky za odpověď.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, iceT, briketka10, anonym před 3273 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

http://www.postel-palety.cz
Doplňuji:
no,kukám,že máme stejný odkaz,omlouvám se,neopisuji.

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Palety se musí nejdříve obrousit, aby nedocházelo k drhnutí a zachytávání o různé předměty. Individuální volbou je pak jen to, zda zvolit nátěr, či palety nechat jen v přírodním obroušeném stavu.
Volil bych lazuru na dřevo,popř,nějakou vhodnou barvu k vašemu interiéru.
Pro maximální dojem můžete palety různě upravovat speciálními nátěry a barevnými laky, které změní palety v závěrečné fázi k nepoznání.
Pro závěrečný nátěr máte více možností: lazura, krycí barva a nebo bezbarvý lak. Lazura nám dřevo obarví, zachová strukturu dřeva, ale skoro nic nezakryje. Bezbarvý lak nezakryje vůbec nic, ale zase nám zachová „dřevěný vzhled“. Níže se podívejte na krycí schoponosti lazur z IKEA. Čísla označují počet vrstev nátěru.
Viz:http://www.postel-palety.cz/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Nedělejte to, protože se vám tam bude držet prach. Postel z palet je něco, co zprofanoval Instagram a Pinterest, ale spát se na tom nedá. Raději se podívejte a vyberte si postele u https://lumax-nabytek.cz/postele kde mají fakt docela dobré věci. Jak jsou v té paletové posteli ty díry, tak se vám tam bude držet prach, pavouci a vymést to jde fakt jen velmi těžko. 😉

Nový příspěvek