Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posuvny drzak TV

Zdravim. resim ted problem ohledne umisteni TV, mam LCD televizi na nastennem drzaku, ted jsem udelal patrovou postel a pod ni je gauc, problem je, ze na TV vidim z gauce, ale z postele uz ne. Mistnost je kratka a TV nejde vystelovat do nejake "univerzalni" polohy aby na ni bylo videt jak z gauce tak z postele, tak me zajima, jestli existuje neco jako posuvny drzak na TV, predstavuji si ze by to fungovalo na principu skolni tabule, nejake vodici listy, kladka a protizavazi... hledal jsem, ale bez uspechu. Mate nekdo neco takoveho?

Předmět Autor Datum
www.drziakyastoliky.eu
Julo 07.11.2011 18:12
Julo
Ja par podobnejch stranek prosel,ale nenasel jsem tam to co si predstavuju.... mozna jsem to nenapsa…
Jaffata 07.11.2011 18:39
Jaffata
Pane doktore . Co mám dělat. Už mě soulož nebaví. Jak to děláte? Zezedu z boku A proč nezkusíte něja…
Henessy 07.11.2011 19:02
Henessy
co tohle http://www.drzakynatv.cz/drzakynatv-cz/eshop/0/0/5 /249-OMB-LIFT-NEW-SLIM-TILT-600
Alf 07.11.2011 19:48
Alf
Dobrý večer,šlo by to vyrobit z jeklu,základní tyč a druhá o dimenzi větší na ní nasunuta a na ní př…
Lubomír 07.11.2011 22:01
Lubomír
Tohle je vybornej napad! Ten jekl by vyresil problem kolejnic a vysouvani pres zavitovou tyc se mi t… poslední
Jaffata 07.11.2011 22:08
Jaffata

Ja par podobnejch stranek prosel,ale nenasel jsem tam to co si predstavuju.... mozna jsem to nenapsal uplne jasne, jde mi o posouvani TV vertikalne po stene o cca 50cm, v nejnizsi poloze bude tak,aby na ni bylo videt z gauce a bude se dat posunout po stene o pul metru vys,kvuli posteli.... a melo by to jit snadno, bude se to delat denne a prevazne pritelkyne.. ja na TV moc nekoukam... tak aby to zvladla.. zkratka nejlepsi by bylo neco na zpusob skolnich tabuli,at uz s protizavazim nebo nejaky pruzinovy system.. Nebo uvitam napad na vyrobu nejakeho jednoducheho zarizeni podomacku:)

Dobrý večer,šlo by to vyrobit z jeklu,základní tyč a druhá o dimenzi větší na ní nasunuta a na ní přivařen držák LCD.Posuvnou tyč by bylo možné vysouvat přes závitovou tyč,kterou běžně koupíte v železářství v pozinkované úpravě.Jako pohon nějaký stejnosměrný motorek s reverzací.Šlo by to i na dálkové ovládání,nebo pouze tlačítky z místa vytouženého pohledu na LCD.Něco na podobném principu mám leta vyrobeno na natáčení paraboly satelitu ze stěračového motorku a závitové tyče.Popřemýšlím a písnu více,nebo zde někoho napadne ještě něco lepšího.:-)

Tohle je vybornej napad! Ten jekl by vyresil problem kolejnic a vysouvani pres zavitovou tyc se mi taky zamlouva. akorat ja jsem spise pres drevo, se zelezem tolik zkusenosti nemam a asi ybch si netroufnul to sam svarit,tak aby to trosku nejak vypadalo, ale asi by nebyl problem to zadat nejakemu svareci.Diky za tip a pokud by jste se o tom rozepsal trosku do detailu tak by to bylo perfektni:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru