Avatar uživatele
jirka F

Co dělat, když zaměstavatel jednoho zahradnictví nenapsal už přes 3 měsíce žádnou smyslplnou odpověď, zda ano, nebo ne?

Chtěl bych poradit zaměstanavatel jednoho zahradnictví kde bych strašně rád dělal už mi přes tři měsíce nenapsal žádnou smyslplnou odpověd jestli ano nebo ne a ted právě mě paní s úřadu práce nabízí rekvalifikační kurz,ale mám ještě rozjednané to zahradnictví ale i rekvalifikační kurz by se mě hodil mám tedy čekat až zaměstnavatel napíše jestli mě vezme nebo ne nebo jít na tu rekvalifikaci?

předem děkuji za odpověď

zdroj obrázku:pixabay

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2241 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Zajdi se tam zeptat. Nemusí odpovědět nikdy. Pokud by tě potřeboval, myslím, že by napsal. V těchto věcech osobní jednání nic nemůže nahradit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

je celkem běžné že v případě nezájmu ani neodpoví. Zda je to zdvořilé je vedlejší, jistě mají řadu své práce a pokud jedním z jejich úkolů není zrovna nábor nových pracovníků celkem chápu že ten dopis prostě jenom ignorovali.

Musíš zkoušet více míst. Tady mnozí radí osobní návštěvu, i to je jistě možnost, nečekal bych ale příliš optimisticky že dopadne o moc jinak než reakce na zaslaný dopis, leda by snad bylo příliš pravděpodobné že se tam korespondence vyřizuje cestou schránka->koš systematicky 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Přestat se o takovou nabídku zajímat a v žádném případě k takovému zaměstnavateli nenastupovat!
Dlouholetou zkušeností jsem si stanovil pravidlo u jakéhokoli obchodního partnera tolerovat maximálně jedno pochybení a to zcela jasné a předem omluvené. Opakované pochybení není nikdy náhoda.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Rozjednané místo vypadá jinak.

Jestli Vám zaměstnavatel za tři měsíce nebyl schopen
odpovědět, hledejte jiného zaměstnavatele.
(Představte si, že stejně „rychle“ může platit za práci.)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

No tak s tvým doplněním v diskuzi je to úplně jasný, to von (boss) chce vyrazit a nahradit nějakýho zaměstnance tebou a když mu to sdělil, tak týpek se teď na nějakou dobu vzdal svýho věčnýho remcání, že když mu nepřidá, tak že mu s tím praští a k tomu určitě v háku někde na záhonku značně přidal, asi tak dvojnásob za stejnou mzdu a ještě jsou tam určitě fyzický rezervy, takže boss vyčkává, nic ho netlačí, ale tebe má v záloze, kdyby mu týpek zase zpomalil, klasika… já bych ještě 3měsíce počkal- dřiv či později stejně zpomalí ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
jirka F

Drap: Na osobním jednaní už jsem byl a pořád stejná písníčka poprvé jasně říká ano přivez jsem věci oblečení atd. a pak už nic jenom napište za 14 dní napište za týden pak jsem mimo provozovnu napište za týden co si o tom pak má člověk pak myslet.

před 2241 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek