Avatar uživatele
panenka

Potíže s fotkami z pamětové karty

Dobrý den včera jsem si chtěla dát ze svého mobilu SAMSUNG GT 5620 fotky do pc propojila jsem kábl s počítačem dála pamětovku do flasky když jsem si chtěla své fotky do PC po procházení fotek jsem si všimla,že se mi nezobrazuje celá fotka ale mám tam šedý obraz tu fotku mám ve formátu jpeg můžete mi prosím poradit kde je chyba a co udělat aby mi to šlo kdyžtak prosím o přesný postup jak na to děkuji

Doplňuji:
zde je vzor fotky tak jak se mi v PC objevuje
http://img.na­dapenny.com/t20/103­65/nadap055412895­380237.jpg

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4836 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Panenko, obrázky se poškodily během přenosu ale nevíme přesně kde. Mohlo k tomu dojít nedokonalým kontaktem mobil-kabel, nebo kontakty v pouzdru paměťové karty. Takže – i když se Ti do mobilu nepráší, přesto paměťovku vytáhnout, trochu očistit zlaté plošky a vrátit zpátky. Prohlédnout obrázek v mobilu jestli je zobrazen správně. Když ano, opakovat přenos do počítače. Předtím vytáhnout kabel od foťáku z PC a znovu připojit. Možná tam se uchytilo nějaké smítko. Kdyby něco z toho nešlo, tak zkusit udělat kontrolní snímek který uložíš do paměti telefonu (bez karty). Ten pak exportovat do PC. Když ani to nepomůže a obrázek je poškozený, nejspíš je špatná paměťová karta.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
xVinc

zobrazují se fotky přímo v mobilu? pokud ano měla by být fotka v pořádku. Ten obrázek se zobrazí jen při náhledu? Zkuste fotky přetáhnout do PC a tam je prohlédnout.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek