Avatar uživatele
Bil

Potřebuji najít dodavatele travních koberců – předpěstované trávy v rolích cca 80m2, děkuji za pomoc.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4826 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Pokud něco hledám na netu, zadám do vyhledávače, to co hledám /např. travní koberec/ a kliknu na „hledej“, případně stačí kliknout na klávesu „enter“. Objeví se toto http://search­.seznam.cz/?sou­rceid=Opera_1&q=trav­n%C3%AD%20kobe­rec
Pak procházím jednotlivé firmy a hledám nejvýhodnější nabídku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

LUKO – trávníky s.r.o. IČO: 26391538 – Stanislav Lusk IČO: 61772887 – tel: 777 240 802 – fax: 377 922 004 – email: stanislav.lusk@luko.biz http://www.trav­nikhned.cz/ http://www.fir­my.cz/remesla-a-sluzby/remesla/zah­radnictvi/trav­niky-a-travni-koberce

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
venkovan

Je to otázka na body – a nebo vážně myšlena. pokud by měla být vážně myšena, tak by zde mělo být uvedeno v jakém regionu.
Jinak co je tu napsano – internet je plný webových stránek výrobců a dodavatelů travních koberců. A i podle druhů trav (použití trávníku).
A drobnost – jedná se o drahou záležitost. Kdo přímo nerozhazuje penězi, tak se mu vyplatí obrnit se trpělivostí , plochu zasít za měsíc plochu poprvé posekat a potom už pravidelně po týdnu. V Nákladech je to výrazně nižší a pokud v okolí jsou staré zahrady, tak položit si drahý „koberec“ za pár let zaroste plevely stejně jako setý. A nebo skákat po zahradě s vypichovačem a chemií.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Bydlení a zahrada