Avatar uživatele
Questman

Co dělat? Je mi skorem 20 a pořád jsem neměl holku ani pusu jsem nedostal :(

Je to vůbec normální?
Už jsem zoufalý.
Doplňuji:
Samozřejmě že jsem hledal.
Hledal – našel – nelíbil – nezískal – ztatil.

Nejvyšší úspěch bylo držení se za ruku nebo spánek v objetí ale to bylo na party pod vlivem. Když já jsem takový (hodný?) vůl, že ani v tom stavu jsem se o nic nepokoušel, přesto (nebo právě proto), že jsem ji miloval.
Já už prostě nevím co dělat, proč nejsem víc hajzl? Spousta lidí co znám, ty holky prostě odvádějí na akcích pomalu po čtyřech do lesů a užívají si tam s holkami úplně mimo jejich ligu a já ani v opilosti nedokážu žít s tím, že by mě snad nějaká holka dala pusu když by to střízlivá neudělala.
Naposledy jsem s jednou (do dneška ji miluju a myslím na ni denně) před týdnem dvěma byl na párty. Ona to dost přehnala, objímala mě tam, padala po zemi apod., mělo se tam přespávat a jak jsem koukal na lidi co tam byli (většinou učňáci a ti „lesní unašeči“) tak jsem si řekl, že tuhle jim tam v tomhle stavu nenechám, tak jsem se (a ji) sebral a odvedl ji přes kilometr lesem a asi jeden a půl kiláku městem až domů. U dveří jsem jí pomohl otevřít a šel zase zpátky.
Není to tak, že bych mě nepřitahovala – naopak, mám jí plnou hlavu ale prostě nedokážu udělat nějaký krok s vědomím, že by si to třeba další den nepamatovala/vy­čítala (nehledě na to, že jsem nikdy žádnou holku nelíbal, takže to samozřejmě neumím a vůbec si nedokážu představit jak se to dělá v praxi). Mám pocit, že ona si myslí, že ji proto asi nechci ale tak to není!
Nejhorší je, že když není napitá, tak je na tom vlastně stejně jako já, taky se hodně stydí a do té poslední oslavy se nelíbala a mě nehorázně bolelo, když se to pak postupně dozvídala od ostatních a byla z toho nešťastná (protože ty lidi zná a denně vídá a teď je u nich za „lehkou“ co pár panácích jde s každým).

Nevím, je to pro mě dost zlé dilema – dodat si odvahu pitím a pak žít se svým svědomím nebo být dál ten „hodný“ blbec a denně se trápit v osamění?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym před 3455 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Já asi budu zlá, ale ty dej dopořádku nejdřív sám sebe, začni slušně jíst, ať nemáš akne a ať zhubneš! Chlap nemusí být hezký, to vážně ne, ale ta tloušťka a pleť, na tom bys měl vážně zapracovat. Není pravda, že abys zhubnul, potřebuješ posilovnu, ty potřebuješ hlavně kožařku a dietu. A to akutně.
Pak přestaň koukat po holkách, co se ožíraj na mejdáncích, to je k ničemu, takovou bys vážně chtěl?
Proč nehledáš jinde? Normální slušná holka, která by o tebe možná stála na takový akce nechodí, prostě takovou tam nenajdeš. Zajdi si někam zatancovat, snad máš oči, když tu situaci tam budeš chvíli pozorovat, bude ti jasný, pro koho máš jít, pokud jde o tanec, i když bych se vůbec nedivila, že do diskuze napíšeš, že netančíš, no tak prosim tě, co teda vlastně chceš, když ani nevyvineš žádnou iniciativu.
Už jsem začala psát o tý chlapký kráse a nedokončila. Chlap nemusí být hezký, ale měl by být teda aspoň milý a slušný, na to holky reagují, to se jim líbí, ale píšu o normálních holkách, o těch tady ještě řeč u ostatních nepadla. Píší jen o těch povrchních holkách. Ale i u těch slušných nemůžeš být takový jelito, bože můj, ty se bojíš facky? Žádnou nedostaneš, ale musíš se projevit prostě jako chlap, ne jako ňouma, mouchy snězte si mě…já už nevim, jak to napsat, prostě buď šikovnější, akčnější, prostě ako chlap, ne děcko.I ta největší škaredice má aspoň takovou představu, že by to měl být chlap, o kterého se může opřít, věřit mu, , ne malýho ubulence, co se bojí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Banán88

okamzite zavrhni zoufalost, zoufalost lovi zoufalost a rodi se tragedie.. Bud klidny, vse prijde (viz marci1), nejdriv si srovnej, o jaky typ divky ci zeny bys stal, zapracuj na zevnejsku a hlavne nehledej se zoufalosti otisknutou ve vyrazu :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Alesh

Takovejch už bylo… 😉
No, tak asi nemáš charisma, no 😉
Zkus to otočit, nečekej až dostaneš, ale nějaký nějakou dej. 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Je to úplně normální. Ale mít dívku jen s pomocí alkoholu ? Pozor na to, alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán. Když tak, tak si dát spolu třeba 2 dl vína, ale více ne. Alkohol boří zábrany a člověk dělá věci, o kterých by po vystřízlivění nechtěl vědět. Trochu se stydí skoro každý, ale pokud mohu radit, seznamuj se s dívkami bez alkoholu. Není kam spěchat, všechno přijde. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hlada

Hluboce s tebou cítím. Být dřív ožralý, než dostat pusu od holky musí být životní tragédie. Takový život bych žít nechtěl.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Musíš sebrat odvahu chlapče,udělat ten obávaný krok,líbání přijde samo,nebo hledej na netu,např.tu :http://moderndan­cecz.blog.cz/1205/jak-se-spravne-liba
Když už si tu slečnu doprovázel,tak jsi měl zatnout zuby a pokusit se o něco bližšího,vzít jí kolem pasu,kuknout do očí ,pohladit a pokusit se o polibek a pak snad více,alkohol samozřejmě bere i nějaké ty zábrany hledně studu apod.
Myslím,že vše přijde,musíš si dát odvahu,jinak zůstaneš tím hodným blbcem jak sám píšeš.Hodně zdaru,pak napiš v budoucnu,jak jsi už konečně k líbání a samotné lásce přišel.Jugar

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Omylem jsem odpověď vložil do diskuze 🙂
Ještě doplním, že lesní unašeč z tebe asi nikdy nebude. Ale určitě to některá ocení. Věř mi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Opravdu ne? Ani od maminky nebo tety, i když to je jiné, než myslíš a než chceš. Ale v otázkách lásky, sexu a pod nemůžeš brát nějakou normu. Víš co je Gaussova křivka,? Tak většina je v nějakém středu, tedy normě a určitá část , kam asi patříš i ty, je na okrajích. Ale když něco nemáš, hledej chybu u sebe. Hledal jsi holku, pusu, nebo jsi čekal, že to přijde samo. Platí pro tebe : Sedávaj panenko v koutě, budeš li hodná najdou tě. Nebo – Odvážnému štěstí přeje. Možná hledáš tu pravou a nemůžeš ji najít, možná se holek bojíš. Všechno přijde v pravý čas. Pokud jsi zdravý mladý muž a přitahuje tě opačné pohlaví, vše přijde. Hlavně se kvůli tomu netrap. Třeba jsi dobrý v něčem jiném.než ti, kteřím závidíš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

Seznamuj se s alkoholem bez dívek.

Také nikoho nemám, nechceš být se mnou? Jestli odpovídáš ne, můžeš si už za svůj postoj, že si sám, jen ty sám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Questman

Samba
A jinak jsi normální? Řešit nadváhu dietou? Neřeknu změna stravy, to je správně ale když doporučuješ dietu, tak je vidět že o téhle problematice víš úplné h**.
Bohužel pro tebe jsem tě předběhl, už rok a půl čtyřikrát týdně běhám 5–10 km 5km/cca.40 minut, jídelníček mám sestavený a dodržuji ho, nic z toho ale nepomáhá jak by mělo, v rodině máme dědičnou poruchu štítné žlázy, takže na nějaký „slim“ můžu zapomenout, tohle cvičení a strava mi pomůže se srdcem a vůbec zdravím ale nějak zvlášť zhubnout se mi nepodaří.
Akné máme také v rodině už hodně generací, stejně jako mastnou pleť. Přípravky používám, u kožního jsem samozřejmě byl ale žádná spolehlivá, a pro mě cenově dostupná, léčba na to není.

Pokud jde o facku, tu jsem dostal a ne jednou – dvakrát a z toho před půlkou třídy, pravda, obojí byly holky z „mejdánků“, jak říkáš ty a ty facky vlastně neměly opodstatnění ale neumíš si představit, jaká hanba to je a zvlášť od holky pro kluka, který tu facku nemůže vrátit.

„Ňouma, mouchy snězte si mě“ „musí být chlap o kterého se může opřít“, já nejsem žádný bojovník ani agresivní typ, vždycky se snažím řešit všechno slovně a nikdy nepoužívám násilí, když nemusím ale před asi dvěma třemi lety moji tehdejší vyhlédnutou slečnu její „přítel“ zfackoval na veřejnosti. Tohle já nesnesu, tehdy poprvé v životě jsem použil násilí a dopadlo to pro toho „přítele“ zlomeným žebrem a vyhozenou rukou a pro mě doživotní jizvou na tváři a nalomeným nosem. Nemyslím že nejsem chlap, no spíš ještě kluk, co by neuměl stát za někým koho miluje ani si nepřipadám jako „malý ubulenec“.

Nebojím se ani tolik odmítnutí nebo nějaké té facky, největší strach mám z toho, že se kvůli mě bude ta holka trápit a že ji budu děsit svojí neohrabaností a trémovitým vystupováním…

Myslím, že to že moc netančím je ten nejmenší problém.

Nejsi zlá, jen příště nejdřív prosím přemýšlej jaké můžou mít tvoje slova důsledky, než se vrhneš na někoho o kom nic nevíš :)

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Banán88

Takhle se mluvi s damou? (viz Samba)

hmmm.. ses teda predvedl frajere, nejdriv tu fnukas, ze si te ani opily holky nevsimnou a kdyz dostanes nazor ktery se odviji jen z toho co napises tak neumis ani diskutovat v rozumne mire a hned do placu sazis hovna.. Takze menim nazor bedare.. Jsi HOVADO ktery neumi jednat, jak presne pises, neohrabany a buran ke vsemu.. Budiz ti souzena samota a internetove porno mamanku.. Ty jsi nikdy na normalni hezkou holku nikdy nemel a ani mit nebudes, budes sberatel opilych a pozvracenych buranek jako ses ty. Kdyz chces odpoved na nekoho o kom by tu nekdo mel vedet a znat ho, tak prikladej autobiografii … Hodne stesti onane..

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Hlavně že ty ses tu teď předvedl jako vzor kulturnosti a intelektu :)

před 3453 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Co ty tady na mě vyřváváš? 😁 To se pak ani nedivím, že nikoho nemáš, jestli jsi na každou ženu tak příjemný, jako ses předvedl teď, tak se chlapče ani nediv. Popsal ses jako tlustýho, s akne. O nějakých rodinných nemocech tady nebylo slovo, nejsem vědma, tak mě tady neokřikuj. Věnovala jsem dost času psaním odpovědi, ty si asi myslíš, že slovo „dieta“ znamená, že piješ hořký čaj a chroupeš k tomu suchary, ale to není pravda. Při pohledu na pleť mi je hned jasné, čím se člověk láduje, musíš toho ještě hodně načíst, co se zdravé výživy týče. Celý generace se špatně stravují, ale to mi je jedno, to je tvá věc, evidentně si poradit nedáš.
Proč jsi dostal facku od rajdy z mejdanu před celou třídou mi jasný není. To je zatím asi tajemství.
Chlap nemusí být žádný bojovník, aby s nim bylo ženě dobře, co to zase pleteš? O žádné agresivitě jsem nepsala ani slovo, to, že máš být agresivní sis domyslel sám, já ne. Jestli ano, asi jsem slepá, nikde nevidím, že o tom píšu. Porval ses kvůli holce před dvěma, třemi lety, ty nevíš kdy? Vždyť ti je dvacet. Ty ses pral v sedmnácti kvůli nějaký zadaný holce? S kým se to stýkáš? Co je to za lidi, že mlátí svoje přítelkyně na veřejnosti? Proč se s nimi scházíš? To ti nestálo zato, to uznej. Víš ty vůbec, co znamená někoho milovat? Zaco ty miluješ takovýhle holky? S tím tancem, to seš vedle, aspoň to bys měl zvládnout, to totiž baví každou a prostě to patří k životu, ale ty pomoct nechceš, jen mazat med kolem pusy, slyšet to, co je tvému uchu lahodné, žádnou pravdu bez servítek nesneseš, já bych ti to nepsala, kdybys o to nežádal, ale chtěl jsi poradit, já to jinak neumím. Musíš napsat nejdřív o sobě, pak ti lidi odpoví správně, a ne napsat polovinu a pak se divit, co za bláboly ti to radí, já už jsem tomu věnovala dost, tečka

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Nevím, nemám rád když mi někdo tvrdí že jdou změnit věci o kterých vím že se změnit nedají.
Kdo nemá se silným akné zkušenost nemá tušení jak ubíjející a trapné to je, zvlášť když se toho snažíš zbavit dlouhou dobu s výsledkem, že ti doktor řekne, že buď zaplatíš zákrok za x tisíc, nebo počkat pár let jak se to vyvine.
Pral jsem se v sedmnácti, co je na tom zvláštního? Nevím jaké máš povědomí o dnešní mládeži ale takoví lidé prostě jsou a nemusíš kvůli nim lézt do tmavých uliček, najdou se i v normální společnosti.
Třeba se budeš divit ale stálo mi to za to a jsem rád, že (i když radši bych byl kdyby byla se mnou) už je s lepším člověkem a udělal bych to zase. Pokud někdo uhodí holku (bez toho aby ona předtím uhodila jeho) nebo kohokoliv slabšího než je on sám, zaslouží si výprask.
To neznamená, že ty holky, do kterých se zamilovávám, jsou zkažené, většina lidí co znám jsou hodní lidi, většinou dobře vzdělaní a tihle agresoři mezi námi jsou klasicky přetrvávající kamarádi ze základních škol a z dětství, s tím těžko něco nadělám. Stejně tak je to s alkoholem, i ten se najde všude.
Proč jsem dostal facku od „rajdy“ z mejdanu z mé třídy, protože jsem jí (a později její kamarádce, což je ta v pořadí druhá facka) před třídou vyjasnil, proč si zaslouží titul „rajdy“.
Bylo to pravda neetické ale na tom co jsem řekl trvám a někdo jim to říct musel.

To h** mi pravda ujelo, psal jsem to kolem druhé ráno sice střízlivý ale v hodně špatné náladě. Nebyl to ale útok na tebe ale na tvoje praktické zkušenosti v boji s chronickým akné a dědičnými sklony k nadváze a protože zatím jsi napsala jen typické rady co jsou v každém časopise a dámském webu, ty se v praxi vždycky použít nedají.

Moje otázka ale směřovala na to, jak docílit polibku s dívkou a z tvých komentářů mi plyne leda to, že protože mám akné, kterého se nejspíš nikdy úplně nezbavím a nadváhu, kterou nikdy nezměním na ABS a tanec mi prostě nic neříká, tak můžu na lásku zapomenout a jít se zabít s ostatními společnosti nevyhovujícími ošklivci.

před 3453 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Každý tu říká „to přijde..“ apod.
To je sice pěkný ale kolik z vás se ještě dejme tomu v 19ti nelíbalo nebo nemělo holku/kluka? Nikdo..

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

huxa
To že nejsem homosexuál značí že mám přehnané nároky na vztahy? o.O

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
klumprt

Vypadá to, že ta tvoje (zatím) kamarádka pro tebe není až tak nedostupná. Co kdybys ji zkusil vytáhnout na nějakou nealkoholovou aktivitu (kino, výlet, zoo, cokoli)? Zdá se mi, že se vídáte akorát při příležitostech, kdy jste všichni víceméně našrot.
V rámci nějaké takové nealkoholové aktivity můžeš požít i menší množství alkoholu ovšem ne samoúčelně (jako na párty), ale jen pro odstranění zábran a zvýšení výřečnosti. Např. po kině na sklenku vína. Musíš se jí představit jako zábavný a vtipný chlapík, to mají holky rády.

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

To je dobrý nápad ale problém je to, že jsme stydliví oba a ona po té poslední party (kde navíc pila poprvé) nechce o alkoholu ani slyšet.
Spolu už jsme venku byli ale buď jsme mlčeli nebo, když už ticho trvalo moc dlouho i na dva introverty, jsme mluvili o hloupostech – „co zrovna čteš?“ „jak jde škola?“ apod. prostě vata bez smyslu a tak jsme se přes dvě hodiny vlastně jen procházeli (nutno říct, že společná nervozita udělala svoje, takže jsme se ani nezastavili a čím delší bylo ticho tím rychleji jsme šli, takže nás pak oba docela bolely nohy).

Do kina nechodí, na výlet ve dvou jsme moc stydliví a na výletě ve více lidech zase nebudeme o samotě, prostě máš pravdu že se vídáme vlastně jen na různých párty. Ono je to těžké, protože oba jsme z jiných měst a oba denně dojíždíme tak, že se vracíme vlastně večer a ven se dostaneme spolu jedině když je tak jednou za měsíc v týdnu v mém bydlišti.
Vtipný a zábavný.. to já prý celkem jsem ale v její přítomnosti jsem spíš trapák a pokud se snad pokusím o vtípek, tak jen co ho dořeknu tak bych si za něj nejradši nakopal (ono na rande vytáhnout vtip o přejetém bezdomovci není asi to pravé..).

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Awe
Ale mě nejde o sex :o Vůbec ne, na ten myslím až v nejposlednější řadě.
Já chci přítelkyni, je mi jedno jak bude vypadat, jestli bude bohatá nebo chudá, hlavní pro mě je abychom si rozumněli, vodili se za ruce, občas si dali pusu a zbytek by přišel sám. Jde mi hlavně o to mít koho mít rád a s kým trávit čas jako pár. Neumím a hlavně nechci být hajzl a vůbec ne k holkám :(

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Navíc mě doteď trápí akné, BMI mám 25 a na posilku ani čas a už vůbec ne peníze.

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Alesh
To víšžejo, já jí ji dám a ona mi nějakou dá :/

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

tak uvidíš, co ti dá, třeba ti dá taky něco 🙂

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Nevím, zase tak často s holkama ve styku nejsem a když tak spíš mluvíme o blbostech.
Asi jsem tak ošklivý nebo co, prostě nevím. Prostě mi žádná nikdy nepřipadala, že by ji chtěla dostat, tak jestli ji nějaké dát násilím nebo nevím jak dál..

před 3455 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

dej si odvahu chlapče a bude líp

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Banán88

souhlasim s Jugarem, jestli chces plody budes muset zamakat u sebe, takze co nabidnout spolecny vylet na vikend a predem naplanovat prubeh? I mezi dvema introverty je jeden vice extrovert, takze ted to holt budes ty, sakra chlape vem koule do hrsti nebo si kup kocku a sed s ni doma u tv.. ;) myslim, to s tebou dobre :)

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Questman

Eeh.. mám dvě kočky a sedím s nimi u kompu :D Já vím, já vím, typický stereotyp introverta dnešní doby – to že mám na sobě svetr, tepláky a huňatý bačkory už dodávat snad ani nebudu, protože by tě to muselo rozesmát.

Já bych rád plánoval nějaký společný víkend ale ona se za prvé stydí, za druhé její rodina jí nedovolí víc jak jednodenní výlet a musí se hodně učit (jsme oba ještě studenti), takže najít nějaký vhodný termín a místo není hračka :/

před 3454 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek