Avatar uživatele
SimakPida

Povaha na škodu?

Jsem povahově flegmatik introvert.S tim už nic nenadělám,ale muže mít takova povaha vubec fungujici vztah třeba?.Doposud jsem měl jenom jeden zhruba pul roku trvajici.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4432 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Na rozdíl od ostatních si myslím, že ta pravá až tak nutně nemusí přijít. Možná to chce změnit postoj k sobě samému. Jaképak „jsem jaký jsem a nic s tím nenadělám?“ Tohle je přece blud jako Brno. Člověk se mění a přizpůsobuje lidem a okolnostem celý život. Také je celý život škola a končí až posledním vydechnutím. Tak žádná sebelítost a koukej se sebou něco dělat. Když víš, kde je Tvoje slabina, máš vyhráno. Když člověk chce, pohne i horou. Tak proč bys Ty nemohl pohnout svým životem? Pokud Tě nebaví být sám, hledej, piš, komunikuj. Jenom, probůh, nečekej, že Ti někdo přivede líbeznou slečnu na práh a řekne Ti: Tady ji máš.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

No jéje. Viděl jsi Vratné láhve? Jaké Mluvka udělal terno!
Pokud ti nevadí žena upovídaná (většina) a umíš se při jejím „výkladu“ dostatečně „zaujatě“ tvářit, jsi skoro ideální partner. Zapracuj na maličkostech, můžeš mlčet tajemně, nevyzpytatelně, záhadně. Jen nedávej najevo, že je ti všechno jedno. Chápu, že pokud vztah funguje, nemáš důvod ho řešit a tak působíš flegmaticky. Jen kdyby šlo do tuhého – a opravdu ti na dotyčné záleželo, věřím, že i introvert dokáže vytasit drápy!
Doplňuji:
Ad Pizlicka: Chování, které u svého přítele popisuješ je spíš melancholické.

Upravil/a: Damiana

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nevidím v tom žádný problém. Jen co přijde ta pravá, a věř tomu, že přijde.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

DAMIANKO,mylis se.ja mam flegmatika introverta,a kdyz jsem chtela ukoncit vztah,stahnul se,nebojoval.mys­lela jsem,ze me nemiluje.vztah pokracuje dal,a on,abych byla s nim a uz nikdy nerekla to sve hloupe konec,prepsal na me dum,jako dukaz,ze se mi oddava.smirila jsem se s tim,ze introvert,ke vsemu flegmatik,nebude bojovat ani za nic.radeji bude brecet do polstare,ale kdyz mu podas ruku jako prvni,rychle se ji chytne a snazi se te udrzet.
Doplňuji:
SAKVA,DAMIANKO,VCE­RA JSEM TY POVAHY RADNE PROŠTUDOVALA,MAS PRAVDU!DEKUJI,PRES­NE TO NA NEJ SEDÍ:-)

Upravil/a: pizlicka

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Moniccc

Pro každého z nás na světě existuje osoba, s kterou to bude fungovat! ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek