Avatar uživatele
bolak

Poznají mouchy žárovku?

Popř. lustr? Pověsil jsem v místnosti lustr, přesto že ta místnost nikdy před tím nebyla nijak osvětlená, a ani k tomuto lustru zatím nejsou připojený dráty, druhej den kolem něho začaly lítat mouchy. Navíc jsem měl kousek vedle i flašku ze šťávou a vrohu místnosti pověšenou mucholapku, a ani kolem jednoho mouchy nijak zvlášť nelítali, max. tak jedna dvě, ale jinak si jich nevšímlaly. Dokážete to někdo vysvětlit? Že by se to mouchám za ty generace elektrifikace světa nějak zabudovalo do DNA, že kolem toho musej lítat, protože v týdle baňce bude brzy světlo?

PS: omluvte moje mouchový období

Zajímavá 0 před 3555 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Určitě ne. Mouchy se přirozeně když poletují, pohybují v horní části místnosti. Když tam něco visí, tak si na to sednou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nehledej v tom konspiraci. Mají z lustru parádní záchod.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Mouchy vždy létají nahoře, uprostřed, nejen kolem lustru. Budou tam létat, i kdyby byla na stropě nerozsvícená zářivka. Všimni si, že mouchy nám létají i nejvíce kolem hlavy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

Nejsem moucha, tak nevím, ale není to tím, že jim lustr připomíná něco přírodního. Třeba větev s květy, na které se dobře přistává. Nebo je můžou přitahovat i odlesky světa na skle, zvlášť pokud jim pravidelně čistíš WC. Poradil bych Ti pověsit mucholapku na lustr, ale chápu, že máš mouchy rád …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Nechápu proč v kategorii Zvířata není podkategorie Mouchy :-/

před 3555 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek