Avatar uživatele
zistan

Poznáte na první pohled povahu?

Poznáte morouse, vtipálka, radílka( není myšleno zdejší osazenstvo :D ) a pod. na 1. pohled a s jakou úspěšností?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? redy, gagaga, marci1 před 3746 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Já poznám jen tohle,když mi je někdo na první pohled simpatickej tak utíkám většinou to dopadne blbě.
Na opak kdo mi nesedí ale mám možnost se sním stýkat ukáže se jako fajn člověk.Vtipálka jde poznat ale někdy to je spíš úchyl,hlavně ty rádoby vtipálci jsou fakt ujetý.No a moros z něho se může vyvrbit dost dobrej společník.Tak si vyber 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Jednoznačně to rozeznat nelze.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Někdy je to těžké, ale většinou ano Mám ráda lidi, kteří se usmívají, nemluví stále ( nechají mě sem tam něco říct ), stále neradí, nejsou přehnaní puntičkáři, nesnaží se mě manipulovat, nesnaží se mě vytočit, nesnaží se být za každou cenu nejchytřejší, znalí všeho a vyloženě nemám ráda choleriky. Většinou se to dá po nějakém čase poznat, i když oni si myslí, že ne a že je budeme obdivovat, „klanět se jim“ a budou s námi manipulovat. Asertivita, asertivita, asertivita ! 🙂 🙂 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Na první pohled asi ne, nejspíš, když sleduji jeho jednání jako třetí osoba. Ale taky záleží na kontextu. Když se budu s morousem probírat jeho zajímavé téma, může být velice příjemný společník. Stejně tak se může stát vtipálek morousem, při nevhodném námětu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Na lidi mám jednoznačně „nos“. Vyplatilo se to při podnikání. Párkrát mne můj exmanžel neposlechl a pokaždé to špatně dopadlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Karel Němec

morous

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

Pokud je ten člověk jednoznačně zařaditelný, zpravidla to půjde poznat hned na první pohled. Ale většinou jsou lidé jednou takový, jednou takový a těžko je zařadit do jedné kategorie. Taky si myslím, že to, jak na nás působí, je taky trochu o nás. Na jiného může zase působit jinak.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mirulka

No na prvni pohled? Tak to se snad neda jen tak na nejaky prvni pohled odhadovat, to je blbost …ale pokud mam ja moznost s nekym koho jsem v zivote nevidela, hodit kratkou rec, tak to ano …Jo!, mam na lidi velmi dobry nos! …a staci mi na to chvilka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

ocko: ale jak pro koho, pro tvého ex to třeba dopadlo dobře ;)

před 3745 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gagaga

urcite poznam ..dokonce i virtualne :)
lze rozpoznat starou zapsklou neustale remcajici starou babu , ktera v noci radsi ani nespi, jen aby ji neco neuniklo ze sousedniho bytu , hraje si na neco co neni , cim vic se snazi byt oblibenou, tim mene se ji to dari ,
… takove lidi nastesti v realu neznam, ani bych nechtela poznat..obklopuji se jen lidmi pozitivne naladenymi , ale ne co to tahaji z paty ( protoze to nekde vycetli ) , ale co to maji jako vlastnost prirozenou.
stara zapskla baba -iv- :)

před 3746 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek