Avatar uživatele
poa.li

Poznáte na sobě, když jednáte pod vlivem momentálního poblouznění iracionálně? Umíte tomu předcházet? Díky…

Přeji hodně síly ženskému principu nejen při MDŽ :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fablen před 4770 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
fablen

Velmi zajímavý dotaz. Myslím, že prvních chvílích to poznat rozhodně vůbec nejde a nelze tomu, někdy bohužel, ani včas předejít.

Jde ale vypozorovat z chování a reakcí lidí v okolí, že něco není tak, jak by mělo být 🙂. A pokud je těch reakcí ostatních více, je třeba hledat „problém“ u sebe. Tolik jen můj názor a osobní zkušenost.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hornik.

Škoda že je otázka určená oslavenkyním MDŽ. Rádo by se odpovídalo. Podívejte, bohudík že jsem momentálně poblouzněn. Vždyť to mě odlišuje od píle mravence. Jak bych se musel cítit ochuzen bez toho abych směl užívat tohoto privilegia? Mě se líbí maminka herečky Fialové která si povídala s květinami. Ale jestli mám poznat že něco nehraje, buď se podívám na složení lidí kteří kolem mě jsou, Nebo si musím uvědomit jestli nejsem někým používán. (http://www.no­vinky.cz/koktej­l/227473-muz-bodl-kadernika-nuzkami-a-utekl-na-pulce-hlavy-mel-afro-na-druhe-dredy.html) Jestli chci tomu předejít, musím žít v neustálém strachu a v poblouznění že se bojím uvěřit svým nesmyslům.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek