Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Počítač má problém rozeznat gamepad

Mám problém že i když mám nainstalovaný software od výrobce na daný gamepad tak se mi v herních zařízeních neukáže. Je to Speedlink Strike Force SL-4443-smg-01-v2. Wireless. Zkoušel jsem odinstalovat přeinstalovat, restartovat pc.Nevím jestli nemám vymazat něco jiného ještě. Když zapojím do pc tak na gamepadu svítí že je připojeno. Nějaké rady ? děkuji předem.

Předmět Autor Datum
Ovladac tvoji verzi Windows podporuje? Na webu vyrobce neni update ovladace? Zkus na zkousku nejaky…
RedMaX 28.07.2013 14:13
RedMaX
Před asi hodinou mi ovladač jel. Na druhém pc ovladač taky jede. Tento pc má Windows 7 32 bit a druh…
CreativanDevil 28.07.2013 14:17
CreativanDevil
U spousty bezdrátových zařízení včetně bezdrátových čidel teploměrů a podobně bylo vždy nutno po vým…
Václav3 28.07.2013 14:17
Václav3
To jsem dělal poprvé co jsem gamepad přinesl domů. A problém jsem už vyřešil obnovil jsem pc na dneš… poslední
CreativanDevil 28.07.2013 14:37
CreativanDevil

Ovladac tvoji verzi Windows podporuje? Na webu vyrobce neni update ovladace? Zkus na zkousku nejaky jiny ovladac, jestli to nebude alespon castecne fungovat?

U spousty bezdrátových zařízení včetně bezdrátových čidel teploměrů a podobně bylo vždy nutno po výměně baterie či po instalaci provést očuchání těchto zařízení sespárováním a to se dělo většinou tak že se na jednom zařízení zmačklo příslušné tlačítko a u druhého bylo malý otvor po jehož zmačknutí zápalkou či čimkoliv co se tam vešlo se aktivovala prvotní vzájemná komunikace=sespárování. Takže bych si nejprve podíval zda to nemají.

To jsem dělal poprvé co jsem gamepad přinesl domů. A problém jsem už vyřešil obnovil jsem pc na dnešní ráno kdy se něco odinstalovalo. Nevím a zjišťovat to nebudu. Už to jede :-) Ale taky to může být tím že jsem zkoušel jeden Gamepad emulator. ]:) Díky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru