Avatar uživatele
Smackdown

Pořád málokdo chápe realitu, co by nastalo časem, když si sem pustíme imigranty?

http://www.drsnys­vet.cz/brutal­ni-krveproliti

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Rokio, Srajonen před 2420 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

na vině není imigrace přímo ale náboženský fantatismu, potažmo náboženství obecně, prostě k tomuto zapálenému uvažování a spáse světa mečem, snucování svých přesvědčení „nevěřícím psům“ přímo svádí a často nabádá, a je jedno jestli islám nebo křesťanství, dnes umírněné křesťanství bylo historicky stejně brutální, vražedné a bezohledné …

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ten který je

Na vině je nestřežení státních hranic,zkorumpovaní politici kteří dávají přednost mamonu před ochranou státního zřízení,včetně ochrany obyvatel.Dále je to také tolerance ideologie,která hrubým způsobem pošlapává lidská práva a je na úrovni středověku.Vše dopadne jak v bývalé Jugoslávii a to po celé Evropě.
Rád bych doporučil knihu která mapovala situaci ve světě především v 90 letech a zabývala se budoucím vývojem.Jak moc měl autor dobrý odhad…
https://www.da­tabazeknih.cz/kni­hy/stret-civilizaci-51131

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cechacek

Pustíme nepustíme, Německo jich přijme dostatek a až budou mít pas budou k sousedům se také stěhovat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

Ti, co nemají přístup k informacím to ani chápat nemohou. A těm, co na tom vydělávají slušné peníze je to jedno. Český výrobce kontejnerových ubytovacích jednotek má zakázky minimálně na padesát let dopředu a je vysmátý. Ostatní průmysl navázaný na kolonizaci Evropy bude také hospodářky velice úspěšný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
xxx3

já souhlasím v tom, že málokdo v této věci „chápe realitu“. Většina se totiž ochotně nechává děsit nesmyslnými hoaxy, které nemají k realitě žádný vztah.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek