Avatar uživatele
coco

Pořád nějak nemohu pochopit, z čeho se ve státní zprávě rozdávají tak vysoké odměny, platy a padáky?

Stojím si na vedení nebo co?
Doplňuji:
Asi mi z toho začíná být špatně…:/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: coco

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? jendahun, hanny 2, tom004 před 4688 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Ale vůbec ne,takových je nás určitě víc.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Krátko:
Zo štátneho rozpočtu. To znamená, že z veľkej časti aj z daní…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jikra

No přece z našich daní,odvodů,DPH a jiných poplatků co se sypou do státní kasy a které se potom nazpátek přerozděluji mezi ministerstva a resorty a jiné bohulibé instituce a tam s nimi šikovní ministři,vedoucí odborů a manažéři státních podniků a různých institucí čarují a kouzlí ku prospěchu svému a svých známých a oblíbenců. Jak prosté.
A jestli je vám z toho špatně tak zkuste pořádnou lampu slivovice a nebo něco podobného.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jendahun

Odpovím otázkou: proč myslíš,že nám odchod do důchodu posunují stále dál,zvedají DPH,ceny energií atd.?Kam jde zisk Lesů české republiky,jako snad jediného státního podniku s obrovským ziskem bez nákladů a investic?Když umřeš v před důchodovém věku,peníze které jsi do systému vložila propadají státu.Proto nás bombardují dnes a denně jobovkami,abychom z toho brzo natáhli brka a oni nemuseli nic vracet a mohli to přerozdělit soukmenovcům ve straně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
casey

Jasne, ze ze statniho rozpoctu. Je to obrovska zlodejna a vysmech vsem lidem. Na jednu stranu se musi setrit a zvedaji dane, zmensuji socialni peispevky a na druhou stranu slysime a cteme jak se vyplaci platy, kompenzace a odstupne Husakum, Ruttnerum a ostanim. Jenom dnesni clanek me nadzvedl.
http://ekonomi­ka.idnes.cz/dra­hy-vyplaceji-nejvyssim-sefum-odstupne-ve-vysi-dvou-rocnich-platu-1j7-/ekoakcie.aspx?c=A110624­_164249_ekoak­cie_vem

24 platu odstupneho cloveku, ktery ani tech 24 mesicu nepracoval, navic cca 10 milionu, tudiz musel mit nejakych 400t. plat prece musi pusobit jako cerveny hadr statnim zamestnancum, kterym se letos deset procent sebralo v ramci uspor.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek