Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozené stažené soubory

Dobrý den, mám takový problém. Při stahování souborů( je jedno v jakém prohlížeči, zkoušel jsem firefox a explorer)se mi stane že soubor se poškodí. V případě archivu Rar či Zip nejde archiv rozbalit a je poškozen. Když stahuju .exe soubor je taky poškozen ale projevuje se to tak, že počítač vyhodí hlášku Nsis error. Zkoušel jsem stahovat s různých serverů ( ulož.to, Slunečnice.cz, Stahuj.cz) Zkoušel jsem také přeinstalovat mozzilu firefox, chvíli po přeinstalaci se vše zdálo v pořádku, ale asi tak za cca 3 hodiny se vše zase pokazilo. Také jsem zkoušel mozzilu dát do původního nastavení, ani to nepomohlo. Poté jsem se dočetl, že by to mohl způsobit antivir. Mám ESET NOD32 antivirus 7 placenou licenci. Vypnul jsem tedy ochranu na web a zkoušel stáhnout soubor teď. Pořád stejné. Zajímavé je, že se někdy počítač vzpamatuje a soubor stáhne v pohodě. Ale to je opravdu jen málokdy. Mám notebook Lenovo Ideapad y580, intel core i5 3210M 2,50 GHz, windows 8.1 64 bitový, Ram 4GB.Předem děkuju těm kteří mi jsou ochotni pomoct. Už týden na to nemůžu přijít.

Předmět Autor Datum
Vypni komplet celý antivir, nejenom ochranu webu (nejlépe kdybys ho mohl komplet odinstalova) a zkus…
Zdenál 21.07.2014 10:56
Zdenál
Ahoj, díky za radu. Myslím, že už jsem na to přišel. v počítači jsem našel nějaký program, který mi… poslední
Petr185 21.07.2014 11:02
Petr185

Vypni komplet celý antivir, nejenom ochranu webu (nejlépe kdybys ho mohl komplet odinstalova) a zkus to znovu.
Případně bys ještě mohl otestovat paměti - programy GoldMemory nebo MemTest (stáhni ISO - vypal na CD - nabootuj - nech běžet více průchodů, nejlépe přes noc).

Ahoj, díky za radu. Myslím, že už jsem na to přišel. v počítači jsem našel nějaký program, který mi do prohlížeče přidával vyskakující reklamy. Po jeho odinstalaci vše vypadá v pořádku. Chvilku počkám a když to zase nepůjde, zkusím udělat to co si radil. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru