Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prasklý demižon

Dobrý den,

tady asi trochu netradiční otázka. Praskl mi skleněný demižon, a vůbec nemám ponětí jak to opravit či zalepit, aby se to nerozpadlo. Prosím o radu

Předmět Autor Datum
Zdravím, pokud to vůbec půjde lepidlem na sklo, tak už to nikdy nebude ono. Raději se koukněte po ji…
trtr 03.02.2014 10:24
trtr
Vyhodit
T. G. M 03.02.2014 18:42
T. G. M
Vyhodit. Lepit pouze k dekoračním účelům. Nedovedu si představit, že u naplněného slivovicí povolil…
Henessy 03.02.2014 19:04
Henessy
No já bych ho, jak tady již zmínili jiní, vyhodil. Protože riskovat že mi slivovice, která svou hodn…
Robisek-1980 04.02.2014 07:03
Robisek-1980
Dva zážitky. Rozbitá flaška slivovice v autě a následná kontrola policí.Po otevření dveří se policis… poslední
Henessy 04.02.2014 15:15
Henessy

No já bych ho, jak tady již zmínili jiní, vyhodil. Protože riskovat že mi slivovice, která svou hodnotou převyšuje hodnotu demižonu, vyteče na zem jen díky tomu že jsem šetřil...
Kolega kdysi upustil na schody cestou do sklepa 20ti litrový demižon plný slivovice. Slivovice tekla proudem po schodech a protože neměl nic po ruce, tak si klekl a začal ji zachraňovat nabíráním do dlaní a pít. Po deseti doušcích poznal že tudy cesta nepovede, tak si ještě namazal nohy a šel pro hadr :D Je to už asi dvacet let a vždy když to vypráví jako historku pro pobavení, přesto zamáčkne slzu :)

Dva zážitky.
Rozbitá flaška slivovice v autě a následná kontrola policí.Po otevření dveří se policista chytil střechy auta. Když jsem ani napodruhé nenadýchal, tak jsem špitnul, že mám prášky ze Švýcarska. Ochránce si mě vzal bokem a loudil, jak se jmenují.
Druhý - koupený meloun nechaný v létě v kufru auta do soboty až se pojede na chalupu. Horko, kvašení, výbuch, neskutečný smrad. Demontáž a vyprání tapecírunku, týden větrání a měsíc podezíravé pokukování pasažérů.:))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru