Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pravidelné pády operačního systému Windows XP Home

Dobrý den,
pc nechávám opravovat u jednoho pána co rozumí počítačům. Mám ale podezření, že po kažné reinstalaci systému do operačního systému Windows XP Home ukryje nějaký škodlivý kód, který mi ten operační systém zničí a on ho pak může znovu opravit a já jsem o 500Kč chudší a on bohatší. Možná jsem vydedukoval hloupost, ale vždy se mi to přihodilo po 250 dnech. Používám antivorový program Avast a také účet s omezenými právy, takže si ten systém opravdu nedodrbu sám. Prostě jak od reinstalace uběhne 250 dní, tak po zapnutí systém začne hlásit, že se nemůže načíst a já jsem v háji a musím to nechat opravit. Když se zeptám, co s tím bylo, tak vždycky řekne, že zavirované, že vir poničil operační systém a on ho musel znovu nainstalovat.
Naposledy jsem dal počítač reinstalovat jinam a už je 250 dní pryč a počítač funguje pořád dál, takže si myslím, že to opravdu má zařízené takovéto živobytí. :-( Kamarád tam měl počítač nedávno a jak jsem mu to říkal, tak se zajímal, jestli by tu úpravu v systému šlo nějak najít a odstranit. Kam bychom se měli do operačního systému podívat, abychom něco našli. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Tak si ten Windows nainstaluj sam. Navod je v sekcii clanky. Aj o instalacii ovlaadcov zakl.dosky je…
MM.. 21.03.2013 18:44
MM..
ked chces nieco hladat tak ako prve si pozri start-spustit:msconfig, sekcia po spusteni, ze co tam j…
MM.. 21.03.2013 18:46
MM..
Máš dvě možnosti: - reinstalovat si to sám. Na netu je hromada návodů a není to až tak složitý. Dopo… poslední
Prasak 21.03.2013 18:54
Prasak

Máš dvě možnosti:
- reinstalovat si to sám. Na netu je hromada návodů a není to až tak složitý. Doporučuji před instalací zálohovat data. Naučíš se něco novýho a ušetří ti to hromadu peněz.
- najdi si jinýho pána, kterej rozumí počítačům. Určitě někoho dalšího najdeš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru