Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pravidelné výpadky routeru

Zdravim, koupil jsem si nový router (TP-LINK TL-WR1043ND), ale po několika dnech (obvykle 3-5) router prostě spadne. Přesně řečeno, nefunguje internet, ani přihlášení do administrace routeru, dokonce se nedá ani tisknou na tiskárně kterou mam připojenou do USB na routeru, ale vše co je v LAN je normálně vidět a normálně přístupné (např. síťový disk...). Zkoušel jsem všechno možné od nového firmwaru až po různé změny nastavení, ale nic nepomáhá. Vadou routeru to nebude, protože jsem tu měl jiný (TP-LINK) a ten dělal to samé a při reklamaci mi řekli že funguje v pořádku. Jinak nastavení jsem bral podle starého routeru který normálně běžel... Někdo nějaký nápad? :-)

Předmět Autor Datum
zkus prodlužovačku do jiné zásuvky 230V.
lední brtník 21.11.2013 01:10
lední brtník
To moze byt aj problem vo Win. Nemas nahodou nejaky skvely antivir? Skusal si nabootovat linux vtedy…
MM.. 21.11.2013 01:14
MM..
Tak jsem ho zkusil zapojit do jiné prodlužky tak uvidíme. Antivir mam Avast, zkusím ho třeba na něja… poslední
Duchic 21.11.2013 11:20
Duchic

To moze byt aj problem vo Win. Nemas nahodou nejaky skvely antivir? Skusal si nabootovat linux vtedy ked to je akoze "spadnute" ze ci ide internet tam?

Druha moznost - na ten iny router si pouzil ten samy zdroj, alebo iny? Alebo nemas nahodou povolene draty v zastrcke? Skual si ho dat do inej zastrcky idealne uplne na iny okruh?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru