Avatar uživatele
0monika0

Pravidelně zvracím, dokonce i krev. Mam jít k doktorovi nebo mám všechno z nervů a přejde to?

Poslední dobou mam ze všeho hrozný nervy a před 2 týdny sem začala zvracet a pořád se to opakuje, ale nikomu sem to neřekla. A v pondělí sem dostala asi 4 druhy prášků kvkvůli noze a od tý doby zvracízvracím i krev. Ale nic mě nebolí. Mam jít k doktorovi nebo mám všechno z nervů a přejde to?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3462 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
FatalAnonym

Pokud zvracíš krev, tak 100% za doktorem zajdi. Měla jsi jít už když jsi začala tak často zvracet. Řekni že se v poslední době ze všeho nervuješ a on ti přinejmenším napíše něco na uklidnění.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Prosím tě – kolik ti je let???
Takovou ´tupost´ aby jeden pohledal!!!
___
Jak moc ti musí být zle, abys přemohla svůj strach (nebo co to je) a nechala se vyšetřit??? Stačí, když jednou omdlíš – nebo to musí být víckrát???
___
Například – pokud ti praskne žaludeční vřed (perforace žaludku), může být rozdíl v tom, jestli přežiješ nebo nebo ne otázkou několika minut v příjezdu sanitky!!!
A uvědom si ještě jedno – čím později je jakékoli onemocnění diagnostikováno a léčeno, tím je léčba nepříjemnější a trvá déle!!!
___
Jakékoli krvácení nejasného původu je potřeba s lékařem konzultovat nejpozději ihned!
:-O

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Může se jednat o vřed, jsou i jiné důvody, proč bys mohla zvracet krev. Jakékoli zvracení krve si zaslouží podrobné vyšetření.Nepro­dleně vyhledej lékařskou pomoc !!! ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Na příbalovém letáku musíš mít napsáno, co to bereš za sajrajty, pozor na to, musíš to doktorovi říct.Čtyři druhy prášků? Velká gratulace..:-O

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek