Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prechod od RWE k E-onu

Dobre rano vsem. Mam dotaz ohledne prechodu z dodavkou plynu od spolecnosti RWE k E-onu. Chci se zheptat ma to cenu a vyplati se to? Je tu nekdo kdo odebira od nove spolecnosti plyn dele nez rok a usporil? Dle vypoctu na internetovych strankach jistych spolecnosti se prechod vyplati. Je to tak? Dekuji vsem za odpoved.

Předmět Autor Datum
Podívej se na stranu 2 - zkušenosti s E-on
kocoour 07.06.2012 21:31
kocoour
Kocooure diky,moc me to ale nepomohlo. Chci vedet o konkretni uspore a spokojenosti ci nespokojenost…
pospa65 08.06.2012 16:55
pospa65
Já si to nechal spočítat na ušetřeno.cz , eon mi vyšel jako jeden z nejlevnějších ale trošku známějš…
georgecowley 08.06.2012 19:15
georgecowley
Právě k nim přecházim. Rozhodl jsem se na základě výpučtů podle sazebníku. Zvolil jsem produkt fix20…
Thomasxyx 09.06.2012 02:17
Thomasxyx
Já se taky pomalu chystám k přechodu na ceny-plynu jsem se si spočítal, že existuje několik společno… poslední
Radim56 05.07.2012 14:10
Radim56

Já si to nechal spočítat na ušetřeno.cz , eon mi vyšel jako jeden z nejlevnějších ale trošku známější a důvěryhodnější než ty úplně nejlevnější. Ušetřeno mi zrušili smlouvu se stávajícím dodavatelem (rwe),založili novou s eonem,já jenom dostal poštou smlouvu,přečetl,podepsal a poslal zpět.Po uplynutí výpovědní doby jsem automaticky přešel k eonu. Měl jsem to bez starostí a za rok jsem ušetřil 4800 kč. Na plynu vařím a topím plyn . kotlem. Tot´ moje zkušenosti.Nejlepší je že přes ušetřeno nemusíš zvednout prdel z gauče.

Právě k nim přecházim. Rozhodl jsem se na základě výpučtů podle sazebníku. Zvolil jsem produkt fix2013, kde garantují cenu plynu do konce roku 2013. Protože nabízejí ještě produkt Standard plyn. Tam je cena plynu sice nižží, ale v průběhu roku ji můžou klidně 4x změnit. Když s nimi nebudu spokojenej, půjdu o dům dál.

TV

Já se taky pomalu chystám k přechodu na ceny-plynu jsem se si spočítal, že existuje několik společností, které nabízejí levnější plyn než RWE. Mám ale trochu strach z toho, že se mi přechod nakonec prodraží. Četl jsem v několika diskuzích, že některé společnosti pěkně své zákazníky odrbávají - například uzavřou cenu na x let a když ji chce člověk zrušit, tak mu napaří takové penále, že se mi protáčely oči (desítky tisíc). Nevíte o nějakém seznamu "poctivých" společností, které jsou levnější než RWE a je u nich malá pravděpodobnost, že mě to vyjde nakonec opravdu levněji?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru