Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepojenie Projektora (ACER) z monitorom LG FLATRON L194WT - BF cez DVI kábel

Dobrý deň!
Potrebujem prepojiť projektor z monitorom tak, aby som mal obraz aj na monitore aj projektore. (Momentálne to riešim tak, že priamy vyvod z bedne ide do VGA IN 1 v projektore, tym vlastne monitor vypadava, a obraz je len na pojektore) k monitoru bol pribaleny DVI kabel, ktory pasuje do projektora, avsak po prepojeni sa na projektore vypyse hlaska "No Signal" , v nastaveniach obrazovky som skusal nastavenia sekundarneho monitora, aj som zaskrtol polozku "Rozsirit pracovnu plochu systemu Windows XP", ale neudiala sa ziadna zmena. Popr. by som potom este chcel nastavit to tak, aby som mohol napr premietat film na Projektore, a na Monitore by som mohol robit nieco uplne ine.

DAKUJEM! JOZEF

Předmět Autor Datum
K tomu musíš využít vlastností tvé graf. karty. Nemůžeš použít režim "rozšíření prac. plochy", ale r… poslední
touchwood 27.12.2007 14:29
touchwood

K tomu musíš využít vlastností tvé graf. karty. Nemůžeš použít režim "rozšíření prac. plochy", ale režim "Klon". Pokud chceš sledovat na jednom zařízení video, tak k tomu se používá tzv. Theater mode (u karet ATi se to tak i jmenuje, český ekvivalent je "režim Divadlo"). Obdobně na tom jsou i karty nVidia.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru