Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prevedeni emailu na Outlook-stahuje vsechny emaily znova?!?

Ahoj, muze mi pls nekdo poradit jak vyresit nize uvedenou zalezitost?

- kvuli preinstalaci kompu jsem zazalohoval exportem .pst soubor Outlooku 2007, ktery obsahoval emaily pres pop3 ze Seznamu
- po preinstalaci jsem do noveho Outlooku 2010 importoval tento .pst soubor - uspesne
- rucne jsem nakonfiguroval ucet uplne stejne jako v puvodnim a nastavil, ze se maji zpravy stahovat do toho importovaneho PST nikoli do noveho
- nastavim v uctu "nechavat kopie na serveru" jako vzdy
- ovsem po cvaknuti na Odeslat/prijmout mi to ale ze Seznamu zacne do Outlooku znova stahovat VSECHNY emaily co v nem jsou, tedy duplikovane, i kdyz uz je .pst obsahuje a na Seznamu maji statut "prectene"

Jak nastavit aby prijimal jen NOVE zpravy od dnesniho dne, nikoli znova stahoval celou schranku ze serveru?!?
Nevim jestli to nemuze byt tim, ze se (i kdyz jsou vsechna data nastavena spravne jako v puvodnim uctu) nedari provest ten test spojeni, vzdycky to napise ze odeslani zkusebniho emailu neni mozne, netusim proc...

diky moc, uz jsem z toho maxijelen.... :-/

Předmět Autor Datum
Bojim se, ze tohle nevyresis. Postovni klient si uchovava pri tomto nastaveni nformaci o tom, kdy na…
Jan Fiala 05.12.2010 14:23
Jan Fiala
tak stacilo zapojit trochu hlavu a vzpomenout si na kombinace a statistiku na skole a je to... Stah…
lulinak 05.12.2010 20:41
lulinak
to jsou rady k ničemu, jen obcházejí daný problém. Celé roky jsem outlook používal a on stahoval jen…
Ladislav 15.04.2012 09:36
Ladislav
a ani nenajdes, pretoze keby si rozmyslal tak zistis, ze chces blbost. skade ma outlook zrazu vediet… poslední
shiro 15.04.2012 10:59
shiro
K poslednímu názoru snad jen dotaz, když už jsem to jednou stáhnul a stahuji podruhé , nebo potřetí…
umo 13.01.2011 22:06
umo
Nastavil sis to tak v klientovi?
karel 13.01.2011 22:09
karel

tak stacilo zapojit trochu hlavu a vzpomenout si na kombinace a statistiku na skole a je to...

Stahuje se totiz ze serveru jen obsah slozky Dorucena, cili je nutne

- nejdriv importovat aktualizovan .pst do outlooku a nakonfigurovat ucet
- a pak finta, docasne presunout na serveru kompletni obsah slozky Dorucena do nejaky tam udelany podslozky (je to na Seznamu po 100 mejslech takze za dve minuty hotovo)
- a teprve pak dat v Outlooku prijmout/odeslat.

Novy mejly tam nenajde zadny, cili to ukonci a zaznamena dnesni "synchronizaci" a muzeme to vesele zkoupirovat na serveru zpatky a mame kompletni obraz na obou stranach a je mozne pokracovat bez duplicit.... :-)

to jsou rady k ničemu, jen obcházejí daný problém. Celé roky jsem outlook používal a on stahoval jen neztažené zprávy, Teď najednou zničeho nic, stahuje vždy po připojení všechny zprávy znovu, Je jich skoro 3GB. Na seznamu mám emailů mnoho tisíc, a přesování do nějaké nově vytvořené složky by rozhodně nezabralo dvě minuty. Existují placené programy, které umějí smazat duplicitní soubory, ale proč bych si kupoval program, na nápravu nekorektně fungujícího koupeného programu.
Další rady typu přeinstalujte si systém a podobně sem prosím nepiště. Někde v outlooku musí existovtat přeci možnost která toto vyřeší, jenže tu jsem nenašel.

a ani nenajdes, pretoze keby si rozmyslal tak zistis, ze chces blbost. skade ma outlook zrazu vediet, ktore maily uz mas precitane? ano, dakam si to uklada, no reinstalaciou si mu tieto informacie odmazal, takze to uz nevie. Je to podobne ako ked po reinstale ludia pistia ze im nefunguje zrazu automaticke dokoncovanie pri pisani adresy...aj toto si outlook dakam uklada no za 10r som nenasiel ziaden navod ako to najst a zalohovat.

Dalsia blbost je, ze naco ma mat normalny clovek 3GB mailov (pripadne ich mat mnoho tisic) ako sam pises? pekne si povymazavaj zbytocnosti.

K poslednímu názoru snad jen dotaz, když už jsem to jednou stáhnul a stahuji podruhé , nebo potřetí a zprávy se duplicitně přidávají, proč už nemá servr odznačené, že už je jednou stáhnul????

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru