Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prevod videa z youtube do AVi aby sa dal prehrať na DVD prehrávači.

Takže tentoraz by som sa chcel opýtať ako previesť video z youtube do Avi aby sa dal prehrať na DVD prehrávači.
Totiž video som stiahol cez Vdownloader primo do formátu Avi v najvyššej kvalite. Bohužiaľ po napálení na DVD šiel skrátka len zvuk a čierna obrazovka. Pokúšal som sa to konverktovať i cez Nero do formátu DVD-Video bohužiaľ výsledok bol rovnaký. Podobným spôsobom som sa pokúšal to previesť i cez formatfactory bohužiaľ to isté. Šlo o starý dokumentárny film Tajomné príšery,Zahada LochNess... Prečo ak video bez problémov funguje na Počítači ale na DVD prehrávači ide len zvuk?

loading...
Předmět Autor Datum
http://www.digilidi.cz/avi-na-dvd-prehravacich-ane b-proc-nektere-hraje-a-jine-ne ve FormatFactory j…
miroslav 12.10.2012 20:24
miroslav
Problém je ve formátu videa, ne v typu kontejneru. Video na YouTube je ve formátu MPEG-4 AVC, kdežto…
Niko Bellic 12.10.2012 20:24
Niko Bellic
Ahoj prekonverktoval som video ako si mi kázal pomocou DivX a Xvid kodekom ale žiadny z nich môj dvd…
TomasD 17.11.2012 11:30
TomasD
A jiné videa v AVI tam jdou přehrát? Psal jsem, ať si zjistíš, co všechno tvůj přehrávač podporuje.…
Niko Bellic 17.11.2012 12:18
Niko Bellic
Môj DvD a DviX prehrávač zároveň bežne prehráva súbory Avi,ktoré si stiahnem z internetu. A zatiaľ z…
TomasD 17.11.2012 12:24
TomasD
Najprv zisti v akom obrazovom kodeku su tie avi, ktore ti idu. Potom prekonvertuj video do rovnakeho…
fleg 17.11.2012 12:32
fleg
Vzal bych jeden soubor, který jde zaručeně přehrát, podíval bych se na jeho vlastnosti např. přes Me… poslední
Niko Bellic 17.11.2012 12:33
Niko Bellic

Problém je ve formátu videa, ne v typu kontejneru. Video na YouTube je ve formátu MPEG-4 AVC, kdežto DVD přehrávače podporují většinou jen MPEG-4 ASP (video kódované DivX nebo Xvid kodekem, starší formát ale stále hodně používaný pro sdílení filmů). Přístroje staršího data přehrají třeba jen klasické DVD. Nejdřív tedy zjisti, co tvůj přehrávač podporuje. V případě, že přehrávač podporuje MPEG-4 ASP stačí video překonvertovat pomocí jednoho ze zmíněných kodeků a uložit do kontejneru AVI. Vyzkoušej třeba Avidemux. Pokud si nebudeš s něčím vědět rady, napiš. V případě, že DVD přehrávač umí pouze klasické DVD, bude potřeba software k autorizaci DVD. Opět by pomohl Avidemux v kombinaci s Nerem, ale pro jednoduchost stačí i nástroj ConvertXtoDVD.

Môj DvD a DviX prehrávač zároveň bežne prehráva súbory Avi,ktoré si stiahnem z internetu. A zatiaľ z žiadným som nemál taký problém ako keď som si skopčil relácie z Youtube previedol ich do Avi a chcel prehrať. Zakaždým ide iba zvuk. Po novom som si stiahol i YTD konverktor ale zasa len čierna obrazovka. Avi videa,ktoré som tam prehrával pred tým boli už v avi ale tieto boli pôvodne v flv až na počítači som to prekonverktoval na Avi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...