Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pripojenie na WIFI nefunguje

Zdravím

Dnes som mal problém s tlačiarňou, tak prišiel opravár a spravil to. Lenže niečo robil aj s routerom, možno ho resetoval ale mne nič nepovedal. Na PC mi internet funguje a na notebooku mi fungoval tiež ale na mobile mi nešlo na wifi pripojiť. Písalo mi, že mám zadať heslo, ktoré má byť minimálne 8 miestne, lenže heslo je 5 miestne. Tak som si povedal, že sa s tým idem trochu pobabrať a len som všetko pokazil, pretože som menil zabezpečenie wifi na notebooku a teraz sa na wifi nemôžem pripojiť ani na notebooku. Tak sa chcem spýtať, keď resetujem router, nemusím nič inštalovať? Stačí keď zadám defaultné heslo a pôjde to alebo bude treba ešte niečo nastavovať? Ďakujem

Předmět Autor Datum
Instalovat po resetu routeru nic nemusíš. Pokud v tom routeru nemáš uložený nastavení od poskytovate…
ferokulda 26.03.2013 21:32
ferokulda
když už je pc připojený kabelem, tak ať nastaví zabezpečení wifi znovu a někam si ho napíše: ssid, w… poslední
lední brtník 26.03.2013 23:19
lední brtník

Instalovat po resetu routeru nic nemusíš. Pokud v tom routeru nemáš uložený nastavení od poskytovatele připojení (jak jsi k internetu připojen?), tak ho resetni (dlouze stiskni čudla na routeru). V manuálu zjisti defaultní IP adresu, login a heslo pro vstup do routeru a WiFi část si tu patřičně nastav.
Pozn. Na PC, který je s routerem propojen kabelem, musíš nastavit stejnou IP adresu (kromě posledního trojčíslí) jako je ta default adresa routeru.
pozn2. Jak je připojena ta tiskárna (WiFi, UTP kabel, USB)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru