Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pristup do adresarov na druhom disku.

Uz sa to tu myslim riesilo a matne si spominam, ze som to uz parkrat robil a to uspesne, ale holt som uz stary a zabudam coraz viac.
Takze disk z druheho pc pripojeny ako sekundar do noveho pc a v nom samozrejme dokumenty userov. K niektorym kontam je vsak zablokovany a tipujem, ze kvoli tomu, ze zlozky boli bud sifrovane alebo oznacene ako sukromne na starom pc. User dir sa javi ako 0B a pristup k nemu je odoprety. Matne mam pocit, zeby som mohol dostat pristup aj na tomto novom bez nutnosti bootovat z instalacneho media alebo pouzit daky linux.
System xp.

Předmět Autor Datum
a) převzít vlastnictví, přidat si práva b) v případě šifrování (označení soukromé je totéž) je třeb…
touchwood 13.05.2008 22:51
touchwood
b) Myslel som, ze obabrem zdielanim adresara. Dostal som sice do userdiru, ale do my documents mi uz…
fleg 13.05.2008 22:55
fleg
ad b) nepomůže ani nouzák? Případně z MS stáhni recovery CD (bývalý ERD commander): http://www.micro… poslední
touchwood 13.05.2008 23:05
touchwood

b) Myslel som, ze obabrem zdielanim adresara. Dostal som sice do userdiru, ale do my documents mi uz tato finta nepomohla. Export klucov asi mozny nebude, ten win je nejaky rozmlateny.

Este podotazka...ako sa v recovery konzole xpeciek pise medzera v nazvoch adresarov? Medzery evidentne cd neskusol a ked som z hlavy vylovil %, tak to nepomohlo.

ad b) nepomůže ani nouzák? Případně z MS stáhni recovery CD (bývalý ERD commander): http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?Fam ilyID=5D600369-0554-4595-8AB4-C34B2860E087&display l ang=en - umožňuje připojit se k registrům

ad názvy s mezerami: použij úvozovky např. "c:\program files\moje dlouhá data v šíleném názvu.doc" nebo zkráceniny: c:\progra~1\mojedl~1.doc

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru