Avatar uživatele
RyuzakiKate

Pro uživatele přehrávačů: Jaká sluchátka vám nejvíce vyhovují?

Klasické špunty, špunty, co se rvou do uší, záušáky nebo ty velký přes hlavu?
Co se týče mě, tak ty extrašpunty do uší prostě nenarvu, záušáky jsem mívala a byly pro mě nepohodlný (ale teď už se taky vyrábějí jiný, že jo) a ty velký mám akorát ke kompu – když si chci vychutnat hraní či film.
Jak jste na tom vy?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, zzzzz před 3815 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jikra

Již víc jak 13let používám sluchátka Koss Porta Pro a Koss Sporta Pro. Jsou lehká, dají se složit a mají znamenitý zvuk. Na hard&heavy jsou boží!

Zdroj: http://sluchat­ka.heureka.cz/koss-porta-pro/#!o=2

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Dtto Jikra. Mám Sporta, lehounké, oblouk přes hlavu a když mě začne tlačit, oblouk ohnu v kloubu o 90° dozadu a mám ho za hlavou, super k čepici.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zzzzz

Z těch do uší, mě uši bolí, ty za uši jsou mi nepříjemné, a ty velké klapky přes celé ucho mají sice krásný zvuk, ale často jsou těžké, zvláště ty bez kabelu. Nejraději mám klasické, něco jako tyto
http://www.zbo­zi.cz/vyrobek/koss-sluchatka-kph7-prenosna-sluchatka-tip-musle-bez-kodu-kph5/
Jsou lehké a hrají dobře, je ale slyšet okolní ruch.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Karol73

Já jsem si před rokem koupila sluchátka přes hlavu, protože z těch do uší mě boleli uši a mám malé uši takže mi tam ani nedrželi. Nemůžu si stěžovat a jsou bezva. Jen když je mám fakt hodně dlouho v kuse bolí z nich taky uši jak jsou přilepené. Mám tyto akorát v bílé barvě http://sluchat­ka.heureka.cz/so­ny-mdr-zx300/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paliska220Be

Já jsem skončil taky na špuntech které jsem mněl u telefonu v balení a zezačátku my byly také nepohodlné a při běhání my pořád vypadávaly tak jsem si koupil novou větší gumovou koncovku na aukru a už drží krásně a okolní zvuky pomalu vůbec neslyším a okolní lidé mně taky ne a to vše za 8czk nemá cenu měnit sluchátka když stačí jen ten gumový špunt.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek