Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem při spouštění aplikaci a padaní do Blue screenu nebo vypnutí notebooku

Dobrý den, mám problém s mým notebookem.když zapnu hru např. FIFA 13 začnou mi v té hře vyskakovat male barevné čtverečky a nebo pruhy potom se cely notebook sekne a chvíli na to vyskočí modra obrazovka a teď v poslední době se pc už rovnou vypne a zapne se až třeba na 10 pokus. Nejsem si teď uplně jisty jestli problém nastal předtím nebo až potom co jsem si vytvořil nového uživatele a toho starého smazal.zkoušel jsem obnovení systemu to nepomohlo a aktualizovat grafické karty to pomohlo jenom částečně protože už sice u her přestaly vyskakovat ty čtverečky a proužky ,ale zase hra nebyla plynula poposekávala se a byla celkově zpomalena a ještě ke všemu se po aktualizaci problém oběvil Google chrome.Bohužel obrazek problemu se mi nepodařilo zajistit. doufám že to nebude vadit.
mám procesor 2x AMD A4 3300M APU with Radeon HD Graphics,6GB ram,AMD Redeon graphics HD 6650 2GB a asi AMD Radeon HD 6480G.

Předem děkuji za pomoc:-)

Předmět Autor Datum
Třeba se ten herní notebook přehřívá.
karel 09.03.2013 15:07
karel
Nad tím jsem už taky přemýšlel ale ještě se mi ten notebook nepodařilo rozebrat abych ho vyčistil..… poslední
TheKubik 09.03.2013 15:25
TheKubik

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru