Avatar uživatele
iwetax

Co je divně vypadající mleté maso(polotovar)?

Poslední měsíc začali české obchody nabízet mletý polotovar v krabičkách. Co to je? Vypadá to jako špagety a vůbec to maso nepřipomíná. Už jste to jedli? Jak tento výrobek chutná?
Doplňuji:
http://www.go­ogle.cz/imgres?im­gurl=http://sta­tic.akcniceny­.cz/foto/vyrob­ky/741000/740925­.jpg&imgrefur­l=http://www.fox­ter.cz/zbozi-detail/6036-tesco-value-mlety-masny-polotovar&h=283&w=­283&sz=49&tbnid=3la­NI1mi8sj5HM:&tbnh=90&tbn­w=90&zoom=1&us­g=__aewarsA_eP­pz4vysqSj03k62NA­Y=&sa=X&ei=ej­s7ULOZDNDssgbx1I­DYBQ&ved=0CEw­Q9QEwCA&dur=140

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Mleté maso z megamlýnků, prostě vypadá „nekonečně“. A mleté maso, pokud si nekoupíš výsekové a nenameleš sama doma, bylo a je „koupené“ mleté maso.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Pokud něco podobného v těchto obchodech nakupuji, musím na to mmj. i vidět. Cosi mletého v krabičce bych proto nekoupil.
Doplňuji:
Tak to znám, je to zkrátka mleté maso, samozřejmě kvalita jiná, než doma umleté )) Strojově oddělené maso by to však nemělo obsahovat.

Upravil/a: beer

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gnosis

nevim jiste, ale podle popisu mi to pripomina tzv. separat, tj, strojne oddelene zbytky masa od kosti (minimum liboveho masa, prevazne slachy a horsi veci). separat se cisti chemikaliemi (myslim ze cpavkem) aby nezapachal a umele se pribarvuje na ruzovo, aby barva pripominala maso. ja bych to nebral ale tezko rict, mate fotku? :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Pokud je tento výrobek okořeněný způsobem,ke kterému je použitý,třeba na sekanou,tak se sníst dá,jen je docela tučný,protože podle mého názoru neobsahuje ani polovinu libového masa a zbytek tvoří tučnější levnější část prasete.To aspoň vidím,když peču sekanou z tohohle výrobku,není třeba podlívat,to se z toho vypeče samo.
Proto je lepší si koupit kus masa u řezníka a nechat si ho umlít,tak aspoň víte co namelou a co sníte.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Lapidárně řečeno: do této kategorie bych zařadil každé mleté maso jehož cena je 60 korun a méně za kilogram. Fakt je, že některé je dokonce jedlé…
Doplňuji:
Přesněji řečeno: poživatelné.

Upravil/a: dudu

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek